Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Ce particularitati detin anvelopele all season

Articolul de fata isi propune sa va ilustreze cateva dintre caracteristicile anvelopelor all season, pentru a va putea face o idee mai clara referitoare la comportamentul de rulare a unui vehicul dotat cu astfel de cauciucuri.

Din start, expertii s-au pronuntat: un cauciuc pentru toate sezoanele constituie un compromis. Asadar, sa nu va asteptati la cele mai ridicate performante! Totusi, va puteti baza pe anvelopele mixte. De pilda, unul dintre avantaje il reprezinta, comparativ cu o anvelopa vara, adancimea mai mare a caii de rulare. De asemenea, testele au indicat ca modelele all season sunt mai putin predispuse riscurilor acvaplanarii.

In ceea ce priveste sofatul pe suprafete ude, compusul care face diferenta detine un rol deosebit de important pentru ca este legat de nivelul de aderenta. Compusul folosit in calea de rulare se poate uza mai repede decat la pneurile de vara la instalarea unor temperaturi inalte si permite performante mai reduse decat cele oferite de o anvelopa de iarna, la instalarea temperaturilor coborate.

Soferii prefera noile anvelope all season 2017 deoarece sunt universale. Acest lucru nu inseamna decat ca puteti cumpara direct din magazin sau comanda online niste anvelope pentru toate anotimpurile, fiind pregatiti pentru orice conditii meteorologice. Este o alternativa la indemana si pe care va puteti baza, avand in vedere ca tehnologia de fabricare a ajuns la cote inalte.

Majoritatea anvelopelor all season ofera de regula o buna stabilitate si un nivel marit de tractiune pentru a intampina cu brio atat conditii umede, cat si rularea pe suprafete uscate. Pe soselele alunecoase ude, blocurile proiectate permit o eliminare mai eficienta a apei, scazand considerabil pericolul asociat cu fenomenul de acvaplanare. Nu mai este cazul sa va ingrijorati atunci cand iarna isi face debutul mai devreme, deoarece striatiile in densitate bogata au rol in prinderea eficienta a suprafetei drumului, garantand un plus de aderenta pe drumurile afectate de inghet si zapada.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J