drona DJI Mavic Air

Ce trebuie sa stie orice pasionat de drone despre DJI Mavic Air? Pro si contra!

drona DJI Mavic AirDin 28 ianuarie, portofoliul celor de la DJI se va imbogati cu drona DJI Mavic Air, produs care a ajuns deja pe mainile mai multor testeri. Rezultatele au fost cat se poate de satisfacatoare iar pretul de 799 de dolari se pare ca este unul justificat, in conditiile in care drona este mult mai performanta decat sora sa mai mica DJI Spark. Este adevarat ca nu ajunge la performanta lui DJI Mavic Pro, insa scopul sau este de a aduce un echilibru intre calitate si pret.

Drona DJI Mavic Air se bazeaza pe aspect

Conform celor de la govideo.ro, aceasta noua drona este una dintre cele mai compacte solutii de pe piata. Este pliabila si poate sa incapa fara probleme intr-un buzunar (atunci cand este pliata masoara doar 168 x 184 x 64 mm). Se remarca si prin greutatea de doar 430 de grame.

De asemenea, poate sa fie achizitionata in mai multe variante de culori: alb, negru si rosu, ceea ce ofera o oarecare flexibilitate si posibilitate de personalizare.

Poate fi controlata usor, inclusiv prin gesturi

Aceasta drona este una dintre cele mai sigure drone de pe piata. Poate sa fie controlata printr-un controller, de pe telefon sau chiar cu ajutorul gesturilor, functie mult imbunatatita fata de cea prezenta pe DJI Spark.

Siguranta merge mult mai departe si este conturata de nu mai putin de 7 camere gandite pentru evitarea obstacolelor si de mai multi senzori de miscare. Practic, drona DJI Mavic Air nu doar opreste in fata obstacolelor, asa cum fac alte drone, ba chiar le ocoleste.

Prezinta specificatii foarte interesante in ceea ce priveste fotografia si partea video

Drona DJI Mavic Air poate sa inregistreze filme la o rezolutie 4K si dispune de un stabilizator pe 3 axe care face orice poza sa fie perfecta. De asemenea, poate sa reziste in aer la vant de peste 30 de km pe ora, chiar si atunci cand zboara cu viteza maxima, de 67 de km pe ora.

Merita amintit si faptul ca are capacitatea de a face panorame la rezolutie de 32 de megapixeli.

Pentru pasionatii de fotografie, specificatiile sunt mai mult decat atractive.

Are o anduranta mare si zboara pe distante mari

Poate sa stea in aer pana la 21 de minute, mult mai bine decat varianta Spark, care are anduranta de 16 minute. De asemenea, ajunge la distante de aproximativ 4 km, ceea ce asigura flexibilitate destul de mare.

Vine cu cateva elemente care ii vor defini, cu siguranta, atractivitatea

Cei de la DJI au dotat aceasta drona cu o serie de functii interesante care ii contureaza personalitatea:

  • Un port USB-C. Este destinat conectivitatii cu alte dispozitive;
  • O capacitate de stocare interna de 8 Gb.
  • Posibilitatea de zbor cu pilot automat si evident, controlul prin gesturi.

Toate acestea pot sa fie trecute in tabelul cu avantaje. Daca trebuie gasite si parti negative, cel mai probabil este faptul ca desi exista un port USB, acesta nu poate sa fie folosit si pentru incarcarea bateriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.