Ce ziceţi de o mătură electrică?

Treburile casnice sunt o rutină care se repetă la nesfârşit. Măturăm, aspirăm, ştergem podelele cu mopul zi de zi. Iar dacă mai avem şi un animal de companie care îşi lasă părul prin toată casa, curăţenia poate deveni o corvoadă, cu atât mai mult cu cât nici aspiratul, nici măturatul nu îndepărtează complet şi rapid părul de pe covor.

Soluţia la această problemă se pare că au găsit-o producătorii măturii electrice cu acumulator Karcher K55 Pet Plus care au creat, ceea ce am numi în termeni mai ştiinţifici, un hibrid între o mătură obişnuită şi un aspirator performant.  La un preţ ce depăşeşte puţin suma de 300 de lei, mătura electrică Karcher îmbină rapiditatea unei mături manuale cu comoditatea şi puterea de curăţare a unui aspirator performant.

Mai uşor de folosit decât clasica mătură existentă în orice gospodărie, fără cabluri care pot incomoda, mătura electrică este ideală pentru curăţenia de întreţinere a casei. Valtul măturător pe bază de acumulator ajută la o curăţare eficientă, fără a mai fi nevoie să te apleci.

K_55_4

Ceea ce este cu adevărat spectaculos la această mătură electrică este peria pentru îndepărtarea părului de animale împrejmuită de o husă cu grătar detaşabilă. Astfel, părul poate fi înlăturat cu uşurinţă deoarece rămâne agăţat pe husă. Această perie permite o curăţare completă a părului de pe covoare sau de pe suprafeţele solide, lucru pe care o mătură obişnuită nu-l poate face, iar un aspirator este mai greu de folosit zilnic şi ia mai mult timp.

Mătura electrică Karcher K55 Pet Plus are o greutate de doar 2 kilograme, ceea ce permite manevrarea cu uşurinţă în orice zonă a casei, iar acumulatorul detaşabil are o durată de funcţionare de 30 de minute, asigurând curăţarea unei suprafeţe totale de 60-100m2 . Capacitatea recipientului este de 0,5l, iar peria pentru părul de animale are o lăţime de lucru de 235 mm şi 265 mm peria standard.

Gândită pentru realizarea unei curăţenii intermediare, mătura Karcher K55 Pet Plus ajută la curăţenia de zi cu zi şi face ca măturatul să devină o activitate plăcută şi uşoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.