Cel mai ieftin telefon Nokia din Romania!

Acesta este primul articol pe blog, fiind la inceput vreau sa incepem cu un post oarecum bana „care este cel mai ieftin telefon nokia”.

Asadar modelul se numeste simplu Nokia 100 si este cel mai ieftin telefon nokia ce se gaseste in magazinele din Romania. Despre performante nu prea avem ce sa vorbim insa stiim cu totii ca aceste telefoane sunt destinate persoanelor care vorbesc mult la telefon…intrebarea este de ce ? Raspunsul este oarecum banal, doar pentru ca bateriile sunt destul de bune incat putem sa vorbim la el chiar o saptamana.

 

Nokia 100 este un telefon rezistent si foarte convenabil la pret, iar cand discutam de pret spunem ca 99 de lei este o suma destul de mica si daca stam sa ne gandim nu este nici cat un cartus de tigari.

Pentru 20 de lei in plus avem acelasi model dar cu Dual Sim, asadar cei care dolosesc 2 sim-uri le recomandam acest nokia.

Ecranul telefonului este unul TFT de 65 k cu o rezolutie de 128×160, putem sa spunem ca acest telefon are si Radio si cantareste undeva la 69 de grame.

Telefonul este disponibil in 3 culori, roz, negru si albastru. Il recomandam in special persoanelor care vorbesc mult la telefon, firmelor si tuturor celor care vor sa nu tina cont ca bateria lor s-a epuizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.