Cele mai fiabile laptopuri 2014 !

MacBook-Air
Dell cu siguranta sunt cele mai apreciat laptopuri de catre utilizatori, insa nu putem spune ca detine suprematia in ceea ce priveste fiabilitatea, bineinteles cand spune acest lucru trebuie sa argumentam faptul ca noile laptopuri de la dell care sunt intr-o configuratie puternica se incalzesc foarte tare, ceea ce in timp poate avea efecte adverse asupra laptopului.

Concluzia este ca atunci cand dorim un laptop DELL sa ne gandim cum o sa-l folosim, daca avem de gand sa-l folosim la birou cu un cooler dedesupt atunci nu trebuie sa ne facem griji, insa daca dorim sa stam cu el pe picioare in pat, atunci nu este alegerea perfecta.


ASUS cele mai apreciate si fiabile laptopuri dupa testele noastre, aceste laptopuri beneficiaza de o pasta speciala care le face tot timpul sa fie reci, sa nu se incalzeasca si sa dauneze laptopului ulterior, fiabilitatea laptopurilor de la Asus a crescut in timp si face ca sa fie cele mai vandute laptopuri din Romania. Firma ASUS este o companie Taiwaneza care a comercializat pe piața românească in 2010 peste 80.000 de PC-uri portabile, 20.000 de monitoare și 60.000 de plăci de bază.


HP – intra in aceeasi oala cu DELL-ul, extrem de fiabile daca se cumpara laptop pentru birou, nu pentru a cumpara un laptop pentru al tine pe pat sau pe picioarele tale. HP-ul a scazut dramatic in ultima vreme, asta pentru ca produsele lor nu fabrica in Palo Alto, California, SUA, acolo unde au ei sediul, se fabrica prin China etc (merg pe cantitate, nu pe calitate).


ACER – tin sa precizez inca de la inceput ca am fost detinatorul unui laptop ACER, un laptop care l-am dus la garantie de  5 ori in 2 luni, asta mi-a fost norocul cu produsul de la Acer. Nu vreau sa cataloghez produsele lor ca fiind de slaba calitate, insa eu personal nu o sa-mi mai cumpar niciodata de la aceasta firma si nici nu o sa recomand cuiva.


TOSHIBA in ultima vreme am numai cuvinte de lauda pentru compania Japoneza, drept dovada au inceput sa faca laptopuri foarte performante la un pret extraordinar de mic. In plus fata de celelalte laptopuri, cei de la Toshiba tin foarte mult la design, merg foarte mult pe laptopuri albe si pe colturile usor rotunjite, un plus de fiabilitate il da cand scrie „Made in Japan”.


Leonovo – sunt numarul 4 mondial la productia de PC-uri, la laptopuri incearca sa vina tare din urma si sa se intreaca cu marile companii. Nu pot spune nimic despre laptopuri, nu am auzit pe nimeni sa se planga, drept dovada recomndam produsele de la Lenovo.


SONY – aici discutam despre calitate, fiabilitate si performante maxime, insa in spatele acestor caracteristici sta un pret foarte mare. De multe ori pentru un laptop de  la SONY platim dublu fata de unul de la alta firma chiar daca detine aceleasi caracteristici. Cine isi permite laptopurile de la SONY sa stie ca platesc mai mult marca si renumele.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.