Coasa pe benzina Einhell BG-BC 25 AS, 0.75 kW, 25 cmc: pret si review!

Traim intr-o societate foarte dezvoltata din punct de vedere tehnologic, nu mai este ca pe timpul lui Ceausescu, cand lumea „jumulea” iarba cu mana prin curte, acum se gasesc coase pe benzina care fac aceasta treaba, mult mai repede si mult mai elegant.

Ei bine, facem referirie strict la modelul Einhell BG-BC 25 AS, o coasa ce am achizitionat-o in urma cu 2-3 saptamani, iar dupa testare am zis sa va scriu despre capacitatile si caracteristicile ei. Pot spune ca oamenii care stau intr-o zona rurala au foarte mare nevoie de aceasta coasa pe benzina, bineinteles se gasesc si electrice dar noi nu recomandam sa stati cu prelungitorul de fiecare data dupa voi.

Einhell BG-BC 25 AS, 0.75 kW foloseste ca si combustibil benzina si are o putere de 750W, are o lama de taiere de 42 cm si functioneaza la 3200 de RPM.


Pot spune ca este foarte confortabila, are o priza buna pe absolut toate inaltimile, fie ca ai 1m30cm fie ca ai 2m10cm se poate regla in functie de inaltimea dumneavoastra.

Coasa pe benzina Einhell BG-BC 25 AS 1

De asemenea aveti foarte mare grija cu amestecul de ulei, cand va soseste comanda acasa, sa nu aruncati cartea pentru ca va invata pas cu pas cum se foloseste si care este amestecul de ulei necesar pentru a functiona in parametrii normali.

Caracteristici:
– Motor in 2 timpi de inalta calitate si cu vibratii reduse
– Maner dublu universal reglabil (ghidon) din aluminiu pentru ghidarea simpla si precisa
– Maner dublu incluzand toate functiile operationale
– Arbore din aluminiu pentru lucrul fara oboseala
– Capac de protectie al cutitului
– Lama cu 3 dinti
– Bobina cu linie dubla cu sistem de avans automat
– Curea de transport confortabila
– Ambreiaj centrifug pentru accesoriul de taiere
– Sistem cu pornire rapida: piston usor accesibil (pompa de combustibil manuala), aprindere electronica si soc automat pentru pornirea rapida si usoara
– Arbore sectionat pentru transportul usor si depozitarea cu economisire de spatiu (paragraf preluat de pe emag.ro)

Eu am achizitionat acest produs de pe cel mai mare magazin online din romania, am avut transport gratuit + deschiderea coletului la livrare. Comanda si tu la un pret promotional: Einhell BG-BC 25 AS, 0.75 kW, 25 cmc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.