Combina Frigorifica Arctic AK 275+ – review, pareri si pret !

Asa cum ati fost obisnuiti si pana acum, Arctic va ofera mereu produse ce au un inalt nivel de calitate al designului si al elegantei, este vorba de modelul Arctic AK 275+, o combina frigorifica ce se remarca prin raportul calitate-pret.

Astazi o sa va prezentam combina frigorifica de clasa A+ de la Arctic, si anume Arctic AK 275+.

Aceasta combina frigorifica este foarte performanta si de o foarte buna calitate, pe care va recomandam sa o cumparati tinand cont si de faptul ca nu costa mai mult de 989 de lei.

Asa cum am precizat la inceputul acestei prezentari, combina frigorifica de la Arctic are clasa energetica A+, avand culoarea alba si dimensiunile standard (IxLxA) de 170.5×54.5×60 centimetri.

Totodata, aceasta combina dispune de un volum net al congelatorului de 62 de litri, al frigiderului de 175 de litri si are un consum energetic estimat de aproximativ 227 de kwh/an.


Combina Frigorifica Arctic AK 275
Asadar, combina frigorifica de clasa energetica A+ de la Arctic, va ofera un randament sporit in conditiile in care consumul de energie este unul foarte redus.

Veti avea mereu parte de calitate si de un raspuns pe masura asteptarilor din partea acestei combine frigorifice spatioase si cu compartimente foarte inteligente. Astfel, frigiderul este prevazut cu un numar de trei rafturi, materialul de fabricatie al acestora fiind sarma, iar usa este prevazuta si ea cu patru suporturi.

Este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, dar in acelasi timp este dotat si cu un compartiment special pentru pastrarea in cele mai bune conditii ale legumelor si fructelor.

Congelatorul acestei combine frigorifice Arctic este si el unul foarte spatios avand un numar de trei compartimente, cu o capacitate de congelare de 3.5 kg/24h. Spre deosebire de frigider, congelatorul dispune de un sistem de dezghetare manual.

In acelasi timp combina frigorifica este prevazuta cu un suport de oua dar si cu o tava pentru gheata.

Toate aceste dotari au darul de a va convinge de calitatea acestui produs, de faptul ca veti avea mereu parte de alimente pastrate in cele mai bune conditii, fiind intotdeauna pline de prospetime.

Si, pentru ca totul sa va fie adus la cunostinta, va mai informam ca aceasta combina frigorifica de clasa energetica A+ de la Arctic, este prevazuta cu un singur compresor, iar agentul de racire este de tip R600a. Nivelul de zgomot al acesteia este de doar 39 decibeli si are o autonomie de lucru de 18 ore fara curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.