Combina frigorifica Arctic AK 346B+ – caracteristici si detalii !

Tuturor ne face placere sa fim inconjurati de produse de calitate, sa avem in jurul nostru performanta si tehnologie, iar bucataria nu face exceptie. Ne place ca bucataria sa fie cat mai complet utilata, cu electrocasnice cat mai performante si mai moderne, cu cat mai multe functii si dotari.

Cu toate astea, din motive diverse, poate din lipsa banilor sau din lipsa informatiilor cu privire la modelul cel mai potrivit, multe familii inca mai folosesc modele vechi de frigidere, ce consuma mult, fac zgomot si nu racesc chiar cum ar trebui. Astazi, va prezint combina frigorifica Arctic AK 346B+, ce va va convinge sa schimbati chiar maine modelul vechi pe care il aveti si pe care o puteti gasi la eMAG, la un pret avantajos.

Tuturor ni s-a intamplat ca din neglijenta sau din greseala sa uitam usa frigiderului deschisa sau sa nu o inchidem cum trebuie, de duce la cresterea consumului de energie, necesar pentru a incerca sa mentina temperatura optima in interior. Cu Arctic AK 346B+ nu trebuie sa aveti aceasta grija deoarece, multumita functiei Eco Buzz sunteti avertizat dupa 1 minut, prin intermediul unui semnal sonor.

Arctic AK 346B

Functia Multi Frost Zone va ofera multiple optiuni de congelare, inclusiv congelare rapida. De asemenea, pe langa spatiul pentru alimente mari, dispuneti de un compartiment special in care sa puteti congela orice tip de aliment doriti si beneficiati si de o tavita speciala pentru alimente mici si o tavita pentru gheata.

Garnitura antibacteriana de pe usa aparatului ajuta la mentinerea prospetimii si a igienii alimentelor, impiedicand formarea mucegaiului si protejand produsele dumneavoastra alimentare. In plus, rafturile ajustabile, atat cele din spatiul frigorific cat si cele de pe usa combinei, va permit sa folositi spatiul in mod cat mai eficient. La nevoie le puteti pozitiona la diferite niveluri in functie de marimea si volumul recipentelor sau a alimentelor.

Produsul face parte din clasa energetica A+, avand un consum scazut de energie, are un design modern, este de culoare alba, are 3 rafturi si 4 suporturi pentru usa, 2 compartimente pentru legume/ fructe si are un volum net total de 292 l, dintre care 87 l la congelator si 207 l la frigider, avand astfel suficent spatiu pentru toate alimentele si mancarurile dumneavoastra preferate.

A sosit timpul sa inlocuiti vechiul dumneavoastra frigider, ce nu mai face fata, consuma mult si face mult zgomot, cu combina frigorifica Arctic AK 346B+, ce va va multumi pe deplin.

One thought on “Combina frigorifica Arctic AK 346B+ – caracteristici si detalii !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.