Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Comenzile pentru Iphone 6 au depășit 100 000 de cereri în Coreea de Sud

Nu se îndoia nimeni de sccesul pe care urma să-l aibă Iphone 6, dar parcă vânzările au depășit orice așteptări, chiar și în Coreea de Sud, țara de producție a Samsung Galaxy Note. Comenzile pentru Iphone 6 le-au surclasat cu mult pe cele pentru Galaxy Note 4, iar acesta nu este decât un trend urmat de multe alte țări. În Statele Unite comenzile pentru Iphone 6 și Iphone 6 Plus au atins un record de 4 milioane de unități comandate, doar pe 12 septembrie. În China aproximativ 20 de milioane de Iphone-uri au fost vândute în doar 3 zile.

La jumătatea lunii octombrie Apple a anunțat că Iphone 6 va fi lansat în alte 36 de țări până la sfârșitul lunii, însumând un total de 69 de regiuni unde acesta este disponibil pentru vânzare. Planurile de expansiune ale companiei nu se opresc aici, echipa Apple dorind ca noul model să fie vândut în 115 țări până la sfârșitul anului, ceea ce va însemna cea mai rapidă răspândire a gadget-ului produs de compania americană în ultimii ani.

images (1)

În Coreea de Sud, Iphone 6 va ajunge oficial în mâinile clienților începând de vineri. Tot în aceeași zi el va fi disponibil și în Albania, Bosnia, Croația, Ucraina, Serbia, Muntenegru și multe alte țări.

Piața din Coreea de Sud se pare că este cea mai nerăbdătoare, 10 000 de comenzi au fost făcute în doar 1 minut, trecând de 50 000 în 3 minute. Reprezentanții SK Telekom, cel mai mare difuzor de telefonie mobilă din Coreea de Sud, au declarat că toate unitățile pe care le aveau disponibile pentru vânzare au fost comandate, urmând noi comenzi. Pe baza acestor date, analiștii estimează că vânzările Iphone 6 vor depăși 100 000 de bucăți încă de la lansare. În același timp, Samsung Galaxy Note 4 a înregistrat doar 30 000 de comenzi luna trecută, într-o perioadă de timp apropiată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J