Componente second hand pentru toate buzunarele

Odată cu criza financiară, cu toții suntem mai reticenți în a da mulți bani pe produsele care ne sunt necesare. Nu mai cheltuim bani pentru lucruri de care nu avem nevoie, sau care sunt mai utile decât ne trebuie nouă. Ne-am făcut din economie o prioritate. Este și cazul achiziționării de calculatoare, pentru că tot mai mulți dintre noi preferă să cumpere un PC pe componente, deoarece când trag linia observă cât de puțini bani lipsesc din portofel.

Dacă avem deja un calculator și ni s-a stricat o componentă, când mergem să achiziționăm una second hand trebuie să consultăm specificațiile tehnice și să ne convingem, în primul rând, că este compatibilă cu sistemul nostru. Acesta este primul pas pentru ca să nu dăm bani degeaba pe o componente second hand inutilă.

Nu puțini sunt cei care consultă forum-urile de profil în căutarea componentelor IT de care au nevoie. Dezavantajul este că nu știi totdeauna de la cine cumperi, astfel că magazinele online ar putea fi o variantă mai bună deoarece ai parte de garanție și poți înapoia produsul dacă nu funcționează. Însă, mai întotdeauna pe site-urile de componente second hand este asigurată funcționabilitatea deoarece fiecare are intenția să fie recomandat și să vândă cât mai multe device-uri.

Domeniul web e plin de oferte de componente second hand, fie că e vorba de memorie RAM, procesor, monitoare, placă video, placă audio sau hard disk. La o simplă privire aruncată spre site-urile cu componente second hand observăm prețurile excelente pentru buzunarele noastre. Va recomandam cu placere site-ul PretulOK pentru a achizitiona orice fel de componenta sh

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.