Congelator Zanussi ZFU19400WA, Capacitate 168 l, Clasa A+, 5 sertare, H 125 cm

Congelatorul Zanussi ZFU19400WA este un aparat frigorific bun, oferit la un pret avantajos, care dispune de o capacitate mare de congelare, datorita volumului de 168 litri. In 24 de ore poate sa congeleze 20 de kilograme de alimente, aceasta fiind o performanta, daca tinem cont si de pretul destul de bun.

In plus, apartine clasei energetice A+, pentru un consum redus de energie, de 240 kWh pe an. Daca vi se pare ridicat consumul de energie, acesta este unul normal, dat fiind faptul ca, spre deosebire de un frigider, congelatorul ingheata alimentele, nu doar le raceste. Este un congelator potrivit persoanelor care nu doresc sa piarda mult timp la cumparaturi in fiecare saptamana. Odata cumparate alimentele, acestea se pot depozita cu usurinta in congelator, pentru a le putea pastra pentru o perioada indelungata.

O functie interesanta intalnita la acest congelator este butonul quick-freeze, care va permite sa congelati rapid alimentele, pentru ca apoi temperatura sa revina la valoarea initiala. Totodata, dispune de cinci compartimente, care sunt diferite unele fata de celelalte din punct de vedere al dimensiunii. Astfel, veti putea organiza alimentele cu mai multa usurinta.

Zanussi ZFU19400WA

Sertarele sunt transparente, pentru a putea vedea care sunt alimentele depozitate fara sa le mai deschideti, iar dimensiunile congelatorului sunt 125 centimetri in inaltime, 54.5 centimetri in latime si 64 centimetri in adancime. Datorita acestora, este usor sa ii gasiti un loc, iar culoarea este alba. In plus, usa sa dispune de deschidere standard, catre dreapta, insa este si reversibila. Manerul este vertical, iar nivelul de zgomot este de 40dB. Este mai mare decat al unui frigider, insa nu suficient de mare pentru a va deranja.

Atunci cand temperatura este ridicata, congelatorul Zanussi ZFU19400WA dispune de un sistem de alarma. In plus, este dotat cu picioruse reglabile frontal, pentru stabilitatea acestuia,  iar cablul are o lungime de 1.6 metri, fiind potrivit daca sursa de alimentare se afla la o distanta de congelator.

Un dezavantaj al congelatorului este faptul ca dispune de dezghetare manuala si nu de un sistem No Frost, insa, daca tinem cont si de pretul acestuia, vom vedea ca nu este un dezavantaj chiar atat de mare. Astfel, congelatorul Zanussi ZFU19400WA isi merita banii si are grija de alimentele dumneavoastre pentru o lunga perioada de timp. Prin cumpararea acestuia, timpul pierdut la cumparaturi va fi dat uitarii. De asemenea,  puteti cumpara mai multe alimente atunci cand acestea sunt la oferta, fara sa va ingrijorati ca nu aveti unde sa le depozitati.

Congelatorul Zanussi ZFU19400WA este perfect pentru orice casa, chiar si pentru micile magazine de cartieri, sau de ce nu pentru inghetata, sa nu mai spune ca daca stai in mediul rural unde taierea animalelor se face constant, atunci cu siguranta avem nevoie de acest model.

banner 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.