Consola Microsoft Xbox One, 500 GB + Kinect Senzor + Joc FIFA 14 – pret !

Consola Xbox One de la Microsoft este una de ultima generatie, ea fiind foarte buna si la fel de puternica precum cunoscutele console PlayStation. In aceasta consola, Microsoft, imbina intr-un mod foarte profesionist, cea mai noua generatie de jocuri cu divertismentul de cea mai buna calitate.

Prin utilizare acestei console, vei simti cum jocurile te vor aduce pana in limitele realitatii, iar televiziunea va fi mereu la indemana ta.

Xbox One este spatiul virtual unde poti naviga in cel mai scurt timp pe filmele si televiziunile tale preferate, de la jocuri la muzica ta favorita, avand astfel parte de o experienta unica, una care iti va satisface orice dorinta in materie.

Pentru ca toate aceste lucruri sa fie posibile, producatorul a inzestrat consola Xbox One cu un procesor de tip 8-Core x86 cu 8 nuclee, acesta fiind unul foarte puternic si o memorie interna de 8 GB cu un spatiu de stocare HDD cu o capacitate de 500 GB.

consola xbox fifa 2014

Toate acestea fac din Xbox One o consola de o foarte buna calitate pe care merita sa o aveti si dumneavoastra, iar odata achizitionata nu veti regreta alegerea facuta.

Un amanunt exceptional il reprezinta si posibilitate de a trece foarte rapid de la filme la jocuri sau muzica si doar cu ajutorul comenzilor vocale, consola fiind prevazuta in acest sens cu o aplicatie speciala.

Prin intermediul internetului te poti conecta de pe acest minunat gadget la retele de socializare, cum ar fi Skype, in acelasi timp putand viziona linistit programul preferat.

Si pentru a simti competitivitatea, cu ajutorul optiunii Game DVR, ai posibilitatea de a-ti impresiona prietenii cu scorurile pe care le obtii, acestea putand fi actualizate in timp real. Xbox One iti ofera o noua perspectiva a jocului, fiind construita parca in mod special de catre jucatori pentru jucatori.

Totodata tehnologia de ultima generatie, puterea de procesare dar si inteligenta artificiala a consolei Xbox One iti creeaza senzatia ca lumea din jocul tau este una cat mai aproape de realitate.

Ca tot am adus vorba de inteligenta artificiala, aceasta ofera posibilitatea prietenilor tai sa poata juca impotriva ta la orice ora, chiar si atunci cand tu nu esti disponibil.

In ceea ce priveste divertismentul, Xbox One este locul perfect unde va puteti desprinde de stresul zilnic. Nu trebuie decat sa conectezi cablul tv la aceasta consola si veti putea urmari programele favorite.

Dispuneti chiar de posibilitatea de a va realiza un program propriu prin alegerea emisiunilor sau filmelor ce le vizionati in mod frecvent, toate acestea printr-o simpla comanda vocala.

Si daca vreti sa va jucati dar in acelasi timp e si emisiunea preferata la tv, nu va faceti griji pentru ca Xbox One, prin aplicatia MultiTasking, va ofera optiunea de a face mai multe lucruri simultan.

Asadar nu ezitati, daca aveti nevoie de o consola, cumparati-va Xbox One de la Microsoft si veti beneficia de servicii de o calitate exceptionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.