Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cosmetice de hotel – surprindeti-va oaspetii

La MafInternational, distribuitor de echipamente, produse si consumabile pentru hoteluri si restaurante va putem la dispozitie o multitudine de solutii utile care va pot ajuta sa va dotati perfect incinta astfel incat sa fiti pregatit in orice moment sa faceti fata si celor mai exigenti oaspeti. Exigentele oaspetilor trebuie sa inceapa de fapt cu ale dumneavoastra, in sensul ca trebuie sa invatati sa va cunoasteti clientela, sa anticipati dorintele acesteia si sa gasiti idei si cai de a reusi sa o surprindeti ca sa va castigati un loc in primele cele mai bune hoteluri si ca sa ramaneti acolo o vreme cat mai indelungata.

Vom discuta in continuare despre cosmeticele de hotel, aceste detalii subtile pe care orice client le apreciaza pentru ca sunt gratuite si nu trebuie sa plateasca suplimentar pentru ele, desi realistic vorbind ele sunt incluse tariful platit. Dar cui nu-i place sa primeasca „ceva inclus” in pret?

Sa fim sinceri! Oricine apreciaza astfel de bonusuri. De aceea cosmeticele de hotel joaca un rol extrem de important atunci cand va ganditi oferta pe care o prezentati posibililor clienti. Atat de important incat cele mai mari lanturi hoteliere cheltuiesc sume exorbitante ca sa intreprinda cercetari si sa realizeze teste speciala doar ca sa-si dea seama ce apreciaza clientii si ce le-ar place cel mai mult. Asta inseamna ca investitia in cosmetice de hotel merita cu adevarat din mai multe puncte de vedere.

In primul rand este vorba despre satisfactia pe termen scurt pe care clientul o va simti. Dar la o observatie mai amanuntiva vom observa ca este vorba despre publicitate si marketing, totul intr-o forma atat de subtila si delicata incat este adorata de client. Traim intr-o lume in care imaginea conteaza enorm. Doar imaginea unor staruri se vinde pe milioane de euro. De aceea fiecare companie si implicit fiecare hotel din era moderna este pur si simplu impins de la spate sa investeasca in imagine, sa fie atent la modul in care isi construieste imagine, cum o slefuieste, cum o intretine, cum o schimba, cum o repara, cum o imbunatateste.

Din punct de vedere al publicitatii si marketingului, cosmeticele de baie reprezinta un instrument puternic prin care orice hotel isi poate crea o imagine pozitiva. Poate determina o intiparire puternica in mintea unui oaspete care v-a trecut pragul cel putin o data in viata.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J