Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cu aplicaţia Findery putem împărtăşi lumii întregi impresii de călătorie

Findery este o aplicaţie special creată pentru cei care adoră călătoriile şi vor să descopere locuri noi tot timpul. Aplicaţia este practic un fel de atlas virtual şi interactiv, unde utilizatorii consmnează locurile pe care le-au vizitat sau în care trăiesc şi impresiile pe care acestea le-au lăsat asupra lor.

Findery aduce laolaltă o comunitate a iubitorilor de călătorii, care pot posta fotografii cu locurile vizitate şi primesc ulterior sugestii cu privire la ce ar mai putea vizita, dacă se află într-un anumit loc. Este un fel de reţea de socializare destinată exclusiv vacanţelor şi călătoriilor, oferind prilejul de a interacţiona cu oameni care au vizitat locuri în care alţii doresc să ajungă şi primesc astfel sugestii de călătorie. Fiecare notează propriile perspective asupra locurilor vizitate şi află informaţii corecte şi reale asupra altora.

screen-shot-2012-10-12-at-12-22-58-pm

Dorinţa iniţiatorilor acestei aplicaţii a fost de a crea o reţea de socializare care să prezinte informaţii din toate colţurile globului. Findery a fost lansată acum doi ani sub numele de Pinwheel, iar ideea a plecat de la site-urile de turism, care oferă informaţii despre restaurante, hoteluri, dar nu şi despre locul în sine şi punctele de atracţie de dincolo de hartă, pe care un turist le-ar putea descoperi acolo. Scopul aplicaţiei, care a fost lansată în martie şi septembrie pe IOS şi Android, este de a deveni o sursă de cunoaştere, asemănătoare cu Wikipedia. Findery va oferi informaţii pe care nu le găsim în ghidul turistic.

Caterina Fake, CEO Findery, este şi co-fondatoarea Hunch, un motor de căutare şi de informare, dar şi a marii reţele de photo-sharing, Flickr. Findery devine un loc ideal pentru ca locuitorii marilor oraşe cu potenţial turistic imens, să poată adăuga locuri noi care merită descoperite de turişti. Astfel, locaţii din întreaga lume pot fi descoperite şi promovate de către proprii locuitori, care le cunosc cel mai bine parfumul şi frumuseţile locale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J