Cum facem SEO in 2013 !!!

SEO-2013In aceasta seara vom discuta despre un subiect destul de important in mediul online, SEO, un cuvant magic cand spunem ca avem un site sau un blog pe care trebuie sa-l urcam cat mai sus in motoarele de cautare.

In ultima perioada am avut parte numai de update-uri ale algoritmului google si tot mai multe site-uri au fost afectate din punct de vedere al clasamentului in rezultatele cautorilor. Multe site-uri au picat de pe prima pagina si au ajuns pe pagina 3-4, majoritatea nu stiu motivele pentru care un site poate sa pice atat de brusc.

Google nu este un om, este un robot, un algoritm care lupta impotriva spam-ului, iar tot ce considera el ca este facut aiurea penalizeaza fara sa te anunte. Bineinteles ca in prima faza acest algoritm mai da gres si penalizeaza site-uri care nici nu te astepti.

Seo in 2013 trebuie sa arate altfel, acum nu mai conteaza cantitatea, calitatea este mai presus ca orice. Poti ajunge pe prima pagina foarte usor, trebuie putina munca si cat mai multa rabdare.

In general Romanii cand fac o actiune de promovare, o fac si dupa aceea asteapta….vede ca nu sunt rezultate si dupa aceea mai incearca, dupa aceea se intreaba ca de ce site-ul lor a fost penalizat, ei bine nu asa arata seo in 2013.

Avum tot ce conteaza este calitatea, link-urile sa fie facute constant (nu astazi 10 link-uri si maine nici unul) etc.

Cateva sfaturi pentru cei care au un site si vor sa-l promoveze:

– incercati sa promovati 5-6 cuvinte cheie, nu va axati pe unul singur ca riscati penalizare

– pentru fiecare director inscris folositi descrieri unice

– cand promovati pe directoare de articole de asemenea trebuie sa fie unice si de minim 300 de cuvinte

– nu mai postati link-uri pe forumuri pentru ca nu au nici o treaba cu continutul dumneavoastra, pierdeti foarte mult daca aveti link-uri pe acolo

– screti articole unice, nu copiati ca nu o sa aveti succes niciodata

– nu cumparati link-uri aiurea pentru site-ul principal, puteti face promovari pe site-urile satelit (un blog cu un singur articol de 300 de cuvinte ce are o legatura catre site-ul principal)

Pentru alte detalii va stau la dispozitie…

2 thoughts on “Cum facem SEO in 2013 !!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.