Cum ma ajuta magazinul de piese auto de la dezmembrari sa castig 1300 de euro

Stiu un magazin care te ajuta sa castigi bani cinstit si vreau sa ti-l prezint si tie! Am un Golf 4 bine intretinut, exceptand problemele de la motor. Caroseria arata ca noua, banchetele sunt din piele fina, bara de protectie este noua, oglinzile schimbate de curand. Acum, fiindca ne-au crescut pretentiile si veniturile, ne dorim doua masini mai scumpe, una pentru mine si una pentru sotie. Sigur ca ne vom imprumuta, dar dorim sa stim ca plecam la acest drum cu o suma bunicica in buzunar.

Asa am citit pe internet la ce pret as putea vinde masina, daca i-as pune motor nou si am aflat ca puteam lua 1800 de euro pe ea. Fiindca aveam experienta am cautat la dezmembrari Golf 4.

Motorul era acolo, astepta sa-mi fie de folos. A costat 2250 de lei si l-am primit gratuit acasa. Convertind suma in euro, am rotunjit cu generozitate pretul la 500 de euro. La un calcul simplu, din vanzarea masinii tot imi ramaneau 1300 de euro, suma deloc de neglijat.

Asa m-a ajutat pe mine magazinul de piese auto second hand 

sa castig cinstit primii bani pentru masinile noastre. Magazinul aprovizionat si prietenos poate face acelasi lucru si pentru tine, indiferent ce masina ai si ce piese doresti sa inlocuiesti. Nu te grabi sa duci autoturismul la fier vechi, cand altcineva, cu bani mai putini ca tine, se poate inca folosi de masina! Ofera-i sansa de a avea masina si persoanei cu resurse finaciare limitate, dar gandeste-te si la buzunarul tau! Cu o investitie mica si eforturi simplificate, poti obtine peste 1000 de euro. Cat de simplificate?

-Comod imbracat (se poate si in pijama, ca nu te vede nimeni) intri pe site-ul lor.

-Completezi formularul de livrare cu piesa dorita sau cauti piesele disponibile pentru marca de masina pe care o detii.

-Plasezi comanda indicand adresa.

-Astepti si te straduiesti sa fii acasa la primirea coletului.

-Alaturi de marfa primesti si factura (totul este legal) si garantie pentru piesele cumparate, fiindca acestea sunt verificate inainte de a fi scoase la vanzare.

Ei, ce spui? Iti mai duci masina la fier vechi sau o repari sa iei un ban bun pe ea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.