Cum pot vedea dolce sport hd pe internet ?

[sociallocker id=”1872″]Cautand pe net „dolce sport” am sesizat foarte multe site-uri dintre care doar unul mi-a atras atentia. De ce mi-a atras atentia ? – Pur si simplu am vazut ca se poate vedea si online la o calitate desavarsita, adica hd (imagine foarte clara si rezolutie mare).

Pana sa ajung pe site-ul respectiv am tot sapat, ba ma puneau sa instalez sopcast, ba ca trebuie folosit internet explorer, iar cand am ajuns pe acest blog am vazut ca „merge”, adica fara instalari, fara alte tampenii, pur si simplu intri acolo si vezi online meciurile care te intereseaza.

In general pe canalul Dolce Sport 1 se transmit foarte multe meciuri importante, au drepturi de televizare din foarte multe tari si plus de asta au cele mai bune emisiuni de stiri din sport.

Clar, este un canal destinat barbatilor, asadar daca doriti sa vedeti dolce sport live accesati acest link si il puteti urmari la o calitate hd.

Pentru alte nelamuriri nu ezitati sa ma contactati, eu unul am folosit browser-ul chrome si nu am intampinat absolut nici o problema. Este posibil daca folosesti un internet de viteza mica sa nu-ti mearga atat de bine. Canalele hd cer band mare asa ca nu incercati aiurea, la noi merge perfect si nici nu se intrerupe insa folosim un internet destul de bun.[/sociallocker]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.