Cum să trăieşti precum familia Kardashian cu ajutorul smartphone-ului

Familia Kardashian este, cu siguranţă, cunoscută pe întreg mapamondul pentru viaţa de huzur pe care o trăieşte în lumina reflectoarelor. Nu au cu adevărat un job şi sunt faimoşi pentru simplul fapt că sunt faimoşi. O viaţă invidiată de mulţi: avioane personale, întâlniri cu celebrităţi reale, vacanţe exotice, toate fără grija de a merge zilnic la muncă.
Acest stil de viaţă luxuriant i-a inspirat pe creatorii de jocuri pe mobil, care au inventat un joc care îl teleportează, virtual bineînţeles, pe utilizator în viaţa fastuoasă a familiei Kardashian. Astfel, oricine poate zbura la New York pentru o şedinţă foto, apărea în emisiunea lui Oprah sau conduce maşini de sute de mii de dolari.

kim-kardashian-hollywood-a-list
Jocul devine unul dependent, în special pentru utilizatorele de sex feminin, putând fi asemănat cu celebrele Angry Birds sau Candy Crush în sensul adicţiei pe care o induce. Farmecul jocului vine în special din prezenţa dominantă a lui Kim Kardashian, al cărei stil de viaţă a fost sursa de inspiraţie pentru creatori. Sub denumirea „Kim Kardashian: Hollywood”, jocul este disponibil online, şi îi provoacă pe jucători să devină faimoşi prin relaţiile de prietenie şi job-urile luate. Kim Kardashian le vine în ajutor constant, oferindu-le ponturi şi cadouri ocazionale. Vocea chiar îi aparţine, la fel şi design-ul hainelor virtuale pe care jucătorii le cumpără pentru avatare. De asemenea, apar în joc şi multe trimiteri către viaţa reală a lui Kim Kardashian şi a familiei sale, în special către afacerea cu haine pe care familia o conduce.
Lansat în luna iunie, jocul a ocupat rapid un loc între primele cele mai descărcate jocuri pentru Iphone, potrivit Apple. Produs de Glu Mobile, jocul poate fi descărcat gratis, dar asta nu înseamnă că nu produce şi bani. Doar în primele zile de la lansare producătorii au încasat 1.6 milioane de dolari, veniţi din banii reali pe care utilizatorii trebuie să-i folosească pentru a cumpăra haine pentru avatarele lor.
Nu este primul joc cu celebrităţi, dar este cel care a înregistrat probabil cel mai mare succes. Categoric se bucură de popularitate în rândul doamnelor şi domnişoarelor care urmăresc viaţa celebrei Kim Kardashian, fiind o formă plăcută de evadare din realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.