Cum se aleg ceasurile de mana pentru femei

Accesoriile sunt cele care fac ca o femeie sa fie unica si stilata. In categoria accesorii intra si toate tipurile de ceasuri. De aceea femeile adora sa petreaca foarte mult timp cautand accesoriile si detaliile care se vor potrivi perfect cu tinutele lor. Ceasurile fine nu sunt o exceptie de la aceasta regula. Ele pot sa creeze singure un element central al unei tinute.

Pentru a alege ceasuri dama este important sa fie luate in consideratie mai multe criterii.

Mecanismul ceasului

Sunt mai multe tipuri de ceasuri insa pentru femei cele mai des cautate sunt cele mecanice sau cele cu quartz. Ceasurile de dama cu quartz sunt mai practice, mai interesante si de obicei mai ieftine decat cele mecanice si in plus au nevoie de mai putina mentenanta. Ceasurile mecanice implica o inginerie delicata si pot deveni uneori destul de costisitoare mai ales in momentul in care mecanismul se strica. Sunt multe femei care inca mai iau in calcul acest tip de ceas insa este mai scump si este mai greu de intretinut.

Stilul ceasului

Pentru femei alegerea este cu mult diferita cand vine vorba de ceasul pe care il vor purta, spre deosebire de categoria ceasuri barbati unde lucrurile sunt mult mai simple. Alegand stilul ceasului, tipul si forma carcasei este una dintre cele mai importante etape. Forma clasica este cea rotunda dar sunt si ceasuri masculine patrate sau in forme nedefinite care pot fi alese. Tipul de ceas poate varia de la un ceas sportiv si functional si pana la ceasurile bijuterie sau la cele in trenduri cunoscute ca ceasuri pentru rochii.

Ceasurile bijuterie pot fi facute din metale pretioase precum platina sau aurul cu pietre pretioase precum diamantele, perlele, ambra sau alte astfel de pietre. Cele mai cunoscute branduri isi fac propriile ceasuri bijuterie. Ceasurile moderne care pot fi la set cu anumite tinute sunt facute in acord cu trendurile prezente si pot sa fie valabile in mai multe stiluri si culori. Cei mai populari producatori de ceasuri fashion sunt Rolex, Omega sau Chopard.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.