Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cumparand imprimante second hand reduci costurile unei firme cu 50% !

ir1024i canon…………….În ziua de azi imprimantele sunt foarte necesare oricărei persoane. Fie că eşti la birou, ai nevoie de o imprimantă pentru a scoate anumite documente, fie că eşti elev, ai nevoie de imprimantă pentru a scoate referate sau pur şi simplu o foloseşti pentru a scoate fotografiile preferate.

În ziua de azi se practică foarte mult vânzările second hand, şi da, pe internet găsim şi foarte multe imprimante second hand. Nu trebuie să ne speriem atunci când auzim de cuvintele second hand, pentru că de multe ori aceste produse sunt mult mai bune decât cele noi. De exemplu eu mi-am cumpărat acum câteva luni o imprimantă HP cu laser nouă, iar în câteva zile nu se mai aprindea deloc. Am trimis-o la garanţie şi mi-au dat alta, nu ştiu din ce cauză nu mai funcţiona, dar cert este că s-a stricat foarte rapid. Până la urmă mi-a mers şi cea nouă câteva săptămâni, după care a început să scoată picături negre pe foaie, iar acum nu o mai folosesc.

Ce să fac, aveam nevoie de o imprimantă cu orice preţ, iar de bani prea mulţi nu dispuneam aşa că am căutat frumos pe internet un magazin care oferă produse it second hand şi am comandat una. Funcţionează imprimanta mea foarte bine, am primit şi garanţie 12 luni, mi s-a garantat că nu se va strica şi dacă nu sunt mulţumit de produs îmi pot lua banii înapoi. Am fost foarte mulţumit, imprimanta mea second hand arata foarte bine şi funcţioneaza ca la carte.

Nu mereu când spui produs second hand înseamnă că nu este bun, de această dată produsul meu nou a fost mult mai prost decât cel la mâna a doua. Vă recomand să nu ezitaţi când doriţi să cumpăraţi imprimante second hand, sunt câteva magazine online care chiar oferă calitate garantată, însă pe lângă acest lucru preţul este o nimica toată. Cea mai ieftină imprimantă pleacă de la 99 lei, iar pentru cea mai scumpă cu cele mai multe funcţii preţul poate ajunge la doar 500 de lei, în condiţiile în care în magazine le găseşti la preţuri duble. Dacă te interesează o imprimantă cu fax şi tot tacâmul poţi comanda şi aşa ceva, însă preţul este puţin mai mare, oricum mult mai ieftin decât un produs nou şi poate chiar mai bun.

Acest tip de vânzare este foarte benefic la noi în ţară, datorită economiei foarte proaste, acum multe persoane care nu îşi permit să dea mulţi bani pe imprimante noi şi au reală nevoie de una, pot achiziţiona fără prea mari dureri de cap una pe internet. Imprimantele second hand nu înseamnă neapărat un produs mai slab, eu sunt de parare că mai bine comanzi una second hand la un preţ foarte mic, ai şi garanţia vânzătorului că îţi funcţionează, este testată şi i se cunosc toate defecţiunile, dacă are şi este reparată. Vă recomand tuturor un astfel de produs şi vă garantez că nu aveţi ce pierde.
One thought on “Cumparand imprimante second hand reduci costurile unei firme cu 50% !

  1. Dan

    Iti recomand sa intrii pe …. unde gasesti calculatoare refurbished de o calitate superioara cu 3 ani garantie, windows gratuit incepand de la 310 Lei + TVA.

    Oferta in limita stocului disponibil.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J