Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6L65 – pret, review si pareri !

Nimic nu este mai placut decat sa iti poti pregati in cel mai rapid mod mancarea favorita cu noul Daewoo KOR-6L65 . Dar nu este suficient ca mancarea sa fie gatita rapid, ea trebuie sa fie de cea mai buna calitate, pastrandu-si mereu gustul si aromele naturale.

Toate aceste asteptari ridicate vor fi mereu satisfacute cu ajutorul cuptorului cu microunde de la Daewoo, acesta fiind unul din cele mai ieftine cuptaore cu microunde de pe piata electrocasnica din Romania.

Acest cuptor cu microunde fabricat de prestigioasa firma Daewoo are o greutate de aproximativ 10.5 kilograme, fiind de culoarea alba si avand dimensiunile standard (WxDxH) de 446x319x270 milimetri.

Caracteristicile prezentate mai sus, va ofera garantia unei calitati estetice foarte ridicate, dar cu nu doar aspectul conteaza, vom prezenta in cele ce urmeaza si specificatiile tehnice ale acestui produs.

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6L65

Asadar, despre cuptorul cu microunde de la Daewoo, va mai putem spune ca are capacitatea de 20 de litri, fiind dotat cu un panou de comanda mecanic pentru a va fi cat mai usor de manevrat.

Pentru ca mancarea preferata sa va fie gatita in cel mai scurt timp posibil, acest aparat electrocasnic are un cuptor cu o putere de 700 de wati.

In plus, cuptorul cu microunde Daewoo, este prevazut cu un sistem de reflexie concav, sistem ce concentreaza microundele in cel mai egal mod cu putinta pe toata suprafata produsului ce urmeaza a fi gatit, asta datorita si sistemului dual care distribuie undele pe doua niveluri, unul deasupra si unul sub mancarea incalzit.

Astfel veti fi mereu satisfacuti de calitatea produselor pregatite in acest exceptional cuptor cu microunde de la Daewoo, ele pastrandu-si mereu calitatea gustului si prospetimea.

Tinem sa va mai informam faptul ca acest cuptor este prevazut cu o functie de dezghetare si beneficiaza de un numar de trei nivele de putere. Mai merita stiut si amanuntul ca acest produs electrocasnic are, in modul de lucru, un nivel al zgomotului de aproximativ 58 de decibeli.

Si pentru ca totul sa fie pe placul fiecaruia dintre voi, pretul cuptorului cu microunde de la Daewoo este de doar 196 de lei (verifica pretul actualizat aici).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J