Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cuptor cu microunde Samsung GW711K-B – pret, review si oferte !

Astazi vom prezenta in fata dumneavoastra un produs electrocasnic care se va ridica intotdeauna la cele mai inalte standarde ale calitatii si performantei. Ne referim aici la cel mai recent cuptor cu microunde fabricat de Samsung.

Suntem siguri ca, dupa ce va vom detalia caracteristicile acestui cuptor cu microunde, nu veti mai sta pe ganduri si il veti cumpara, tinand cont si de faptul ca nu costa mai mult de 306 lei (verifica noua oferta de pret).

Acest cuptor cu microunde produs de Samsung este unul foarte performant si util pentru bucataria oricaruia dintre noi, el oferindu-ne de fiecare data alimente gatite de cea mai buna calitate.

Samsung ne ofera acest cuptor cu microunde de ultima generatie in culoarea negru la dimensiunile standard (WxDxH) de 489x361x275 milimetrii si are o greutate de numai 11.5 kilograme.

Astfel acesta se dovedeste a fi un produs de o calitate estetica remarcabila, in plus fiind foarte usor de manevrat, ocupand putin spatiu.

Se pare ca producatorul acestui aparat electrocasnic s-a gandit la fiecare amanunt, pentru ca acesta sa fie intr-o armonie perfecta cu orice interior de bucatarie.
Samsung GW711K-B
Cuptorul cu microunde are o capacitate de aproximativ 20 de litri, avand o putere de 750 wati. De asemenea este prevazut si cu un grill a carui putere atinge cota de 950 wati.

Va mai informam ca acest cuptor cu microunde este dotat cu un panou de comanda mecanic, beneficiind de un numar de trei programe si sapte nivele de putere.

Toate acestea sunt facute in mod special pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de cea mai placuta experienta de fiecare data cand veti apela la acest cuptor pentru a va gati mancarea preferata.

Un ultim amanunt ce merita adus la cunostinta il reprezinta faptul ca aveti posibilitatea de a curata foarte usor cuptorul cu microunde, chiar si prin folosirea unei lavete umede, datorita emailului ceramic din care este fabricat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J