Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cuptor cu microunde Zelmer 29Z012LD: pret si oferte!

Da, astazi mi-am achizitionat noul cuptor cu microunde de la Zelmer, este vorba de modelul 29Z012LD (nu am inteles niciodata de ce denumirea asta), insa denumirea prea putin conteaza, tot ce conteaza este ca si-a meritat fiecare leu, asta pentru ca sunt multumit din toate punctele de vedere, are un design perfect si se imbina la culoare cu orice tip de bucatarie, indiferent ca este pe rosu, albastru sau alb.

Pot sa spun ca sunt foarte multumit de timpul de incalzire, de exemplu, astazi de dimineata mi-am facut o ciocolata calda si in aproximativ 1 min si 30 de secunde apa era fierbinte. Aceeasi procedura am facut-o si la vechiul cuptor cu microunde si timpul pentru ca apa sa se incalzeasca era de 5 min, era un Daewoo…model ceva mai vechi care ulterior s-a stricat (verifica noua oferta de pret).

L-am laudat destul, insa parti negative nu i-am gasit sub nici o forma, chiar nu am de ce sa ma leg la noul cuptor cu microunde de la Zelmer, pot spune ca este construit perfect si ca modelul 29Z012LD este un model revolutionar care face parte din gama cuptoarelor lansate in anul 2014.


Pentru cei interesati sa-l achizitioneze ii anunt ca acest cuptor are o capacitate de 23 de litri si o putere a cuptorului de 800w, partea tare este ca aveti si Grill care are o putere de 1000 de w, pur si simplu puteti sa gatiti puiul direct la grill.

29Z012LD zelmer

Dupa cum am spus si mai sus, design-ul este destul de futurist, are afisaj electronic LED, iar carcasa este din Inox de cea mai buna calitate.

Interesant este ca vine cu destule functii, aici putem sa enumeram functia de dezghetare, cele 8 programe, timer, cele 5 nivele de putere, de asemenea putem sa amintim si de Pornire intarziata, Gatire multi-nivel, Gatire automata, Gatire Combi.

Pentru cei care au copii ii anunt ca vine cu protectie si nu mai exista posibilitatea sa se intamle ceva tragic.

Cam atat am avut de zis despre el, daca mai aveti dv. comentarii le asetept cu mare placere. Poate ii gasiti si ceva defecte pentru ca eu nu am reusit sub nici o forma sa le gasesc.

Mentionez ca am achizitionat acest cuptor si am avut transport gratuit, livrare rapida si plus de asta am avut posibilitatea sa desfac coletul la livrare, toate aceste beneficii mi-au fost oferite de cel mai mare magazin online din tara: Cuptor cu microunde Zelmer 29Z012LD, 23 l, 800 W, Grill, Digital, Inox
One thought on “Cuptor cu microunde Zelmer 29Z012LD: pret si oferte!

  1. Dan

    Imi place foarte mult designul la acest cuptor cu microunde, pe langa faptul ca este atat de frumos este si foarte bun.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J