Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cuptor cu microunde Zelmer 29Z022, 20 l, 1200 W, Grill, Digital, Inox

Vom incerca in cele ce urmeaza sa va prezentam un produs electrocasnic foarte util pentru orice casa, este vorba de cuptorul cu microunde Zelmer 29Z022, o bijuterie in casa dumneavoastra.

Este vorba despre minunatul cuptor cu microunde cu capacitatea de 20 de litri de la Zelmer, cu ajutorul caruia in fiecare zi te vei bucura de cele mai bune produse.

Si cum nici pretul nu este deloc mare, cuptorul cu microunde de la Zelmer costand doar 299 de lei (verifica pretul actualizat), va recomandam sa-l cumparati numaidecat, datorita calitatilor acestuia.

Pentru a va convinge ca merita sa aveti un asemenea produs electrocasnic in locuinta dumneavoastra, va vom oferi cateva informatii tehnice pentru a va garanta calitatea acestui cuptor cu microunde.

Cuptor cu microunde Zelmer 29Z022

Zelmer a fabricat acest cuptor din inox, avand parte de dimensiunile standard (WxDxH) de 315x297x198 milimetri.

Va putem spune ca este un cuptor foarte competitiv, de cea mai buna calitate, cu ajutorul caruia veti simti cel mai natural gust al oricarui produs gatit.

Dupa cum v-am precizat si mai sus, cuptorul cu microunde de la Zelmer are capacitatea de 20 de litri, dar si o putere de 1200 wati, fiind astfel unul dintre cele mai performante de pe piata din tara noastra.

Acest cuptor cu microunde este prevazut cu un panou de comanda digital, beneficiind de un afisaj de tip LED.

In acelasi timp, are in dotarea sa si un grill cu o putere foarte mare, de aproximativ 900 de wati.

Toate aceste detalii, fac din cuptorul cu microunde de la Zelmer, un produs electrocasnic foarte bun si foarte performant care o sa va fie mereu de un real ajutor.

Cuptorul este prevazut si cu multe functii, special facute pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Asadar acesta dispune de un numar de zece programe diferite de lucru cu sase nivele de putere. Mai este dotat si cu functia de dezghetare, dar si cu o functie speciala de protectie pentru a opri accesul copiilor la utilizarea acestuia.

Nu mai stati pe ganduri si oferiti-va cadoul acesta, prin achizitionarea cuptorului cu microunde de la Zelmer si veti avea mereu un ajutor de incredere in bucataria dumneavoastra.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J