Cuptor electric incorporabil Whirlpool AKZM654IX: pret, review si pareri !

Avem deosebita placere de a prezenta in atentia dumneavoastra un produs electrocasnic exceptional, pe care suntem siguri ca il veti cumpara, tinand cont si de pretul destul de accesibil al acestuia de numai 1439 RON! Este vorba despre minunatul cuptor electric incorporabil produs de Whirpool, acesta fiind construit la cei mai buni parametrii, atat de calitate cat si de functionare (verifica noua oferta de pret pentru acest produs).

Asadar, vom incerca in cele ce urmeaza sa va detaliem, cat mai bine posibil, atat caracteristicile estetice cat si pe cele tehnice ale acestui exceptional produs.

Cuptorul electric incorporabil de la Whirpool este fabricat din inox, avand caracteristica speciala antiamprenta, la dimensiunile standard (IxLxA) de 59.5×59.5×56.9 centimetrii.

Usa cuptorului electric este fabricata din sticla de o calitate excelenta, iar afisajul acestui aparat electrocasnic este de tip LED.

Capacitatea cuptorului electric incorporabil Whirpool este de pana la 67 de litri, iar alimentarea acestuia se face, asa cum era de asteptat, cu energie electrica.

Cuptor electric incorporabil Whirlpool AKZM654IX

Acest cuptor electric de la Whirpool are clasa de eficienta energetica A, ceea ce il face sa fie, pe buna dreptate, unul dintre cele mai eficiente produse de acest gen din tara noastra!

Exceptionalul cuptor electric incorporabil de la Whirpool este prevazut cu un numar de 13 functii, avand in dotarea sa si un grill. Deasemenea acesta beneficiaza de iluminare proprie interioara, dar are si multe alte caracteristici, foarte utile, cum ar fi functia de decongelare, treapta pentru pizza dar si de o functie impresionanta care iti va oferi posibilitatea de a bloca accesul copiilor.

O functie foarte importanta de care beneficiaza acest cuptor electric si pe care o vom detalia un pic este COOK 3. Aceasta functie speciala va da sansa de a putea gati un numar de trei feluri diferite de mancare in acelasi timp, insa fara ca aromele sau gusturile acestora sa se amestece intre ele.

O alta caracteristica foarte utila a acestui aparat electrocasnic este functia Maxi Cooking, prin intermediul careia puteti prepara in cele mai optime conditii bucatile de carne mai mari care, in mod obisnuit, ar fi mai greu de gatit.

Pe langa aceste functii si caracteristici extraordinare implementate in memoria cuptorului electric incorporabil de la Whirpool, veti beneficia la achizitionare acestuia si de cateva accesorii utile, cum arfi tava pentru coacere, gratarul combi sau butoanele push-up.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.