Noile aparate de aer conditionat: Daewoo DSB-F0977LH-NV si DSB-F1277LH-NV [pret si review]

A venit vara si cu siguranta daca stati la bloc aveti nevoie de un aer conditionat cat mai performant la un pret cat mai bun. Ei bine, in minutele ce urmeaza vom prezenta noile aparate de aer conditionat de la Daewoo, mai exact discutam despre modelele DSB-F0977LH-NV si DSB-F1277LH-NV, aparate ce se diferentiaza doar prin capacitatea de racire.

Alegerea intr-un final va apartine in functie de necesitati, de exemplu daca aveti caldura sufocanta cu siguranta veti alege modelul Daewoo DSB-F1277LH-NV, iar daca aveti mai putin nevoie de aparatul de aer conditionat puteti alege Daewoo DSB-F0977LH-NV (verifica pretul zilei).

Daewoo Electronics este o companie de electronice din Coreea de Sud ce fac produse de o calitate foarte buna inca din cele mai vechi timpuri.


Incepem prin a prezenta aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0977LH-NV care vine cu o capacitate de racire de 9000 BTU si o capacitate de incalzire de 8871 BTU, capacitatea de racire avand clasa de energie A+ iar cea de incalzire avand clasa de energie A. Mai departe putem spune ca avem un tip filtru lavabil si un numar de 3 trepte a ventilatorului atat la racire cat si la incalzire.

Daewoo DSB-F0977LH-NV Inverter, 9000 BTU

Mai departe putem spune ca vine cu un afisaj LED, bineinteles ca traim in era tehnologiei si totul trebuie sa fie LED. Un punct slab il reprezinta lipsa kit-ului de instalare, dar se poate achita la instalator, fiind inclus in pretul unei instalari standard.

Un plus pentru acest aparat il reprezinta sistemul de autocuratare, intregul proces pastreaza partea interna a unitatii interioare uscata si previne cresterea bacteriilor.

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1277LH-NV vine cu o capacitate de racire de 12.000 BTU si o capacitate de incalzire de 12283 BTU, in rest caracteristicile sunt cam la fel.

Ce se mai diferentiaza este consumul de energie, aici avem ceva diferente pentru ca aparatul cu 9000 BTU consuma undeva la 2700 w, iar cel cu 12.000 BTU consum undeva la 3700 w. Diferenta este destul de mare, dar si performantele sunt mult mai bune atunci cand are un consum mai mare de energie.

Preturile sunt la fel, iar daca vrei sa-l comanzi online o poti face la fel cum am facut si eu: Aparat de aer conditionat Daewoo si beneficiezi de transport gratuit + desfacerea coletului la livrare. IN plus de toate acestea, daca doriti sa scapati de aparatul vechi care nu mai functioneaza, aveti optiunea de ridicarea gratuită a produsului vechi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.