Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Daewoo DWD-MH10A1: pret si review!

Suntem in plina criza, asa ca nu se merita sa mai dam banii pe masini de spalat scumpe care fac aceeasi chestie ca cele ieftine, practic avem nevoie de o masina de spalat cu un pret mic si de calitate, o calitate asemanatoare cu masinile de spalat care costa 1200 RON sau chiar peste.

In momentul de fata, Daewoo DWD-MH10A1 este exact cireasa de pe tort in lumea electrocasnicelor, iar cand spun asta specific ca nu prea exista un pret mai mic la masinile de spalat din gama 2014, asadar pot spune ca in momentul de fata este cea mai ieftina masina de spalat rufe, dar sa nu credeti ca daca are un pret scazut inseamna ca nu-si face treaba, din contra, cei de la Daewoo vor sa sparga piata in raportul dintre calitate si pret.

Daewoo DWD-MH10A1 este o masina de spalat destul de clasica, pot spune ca nu are un desig ultima generatie, dar pana la urma nu asta cautam cand cumparam un asemenea produs, cautam calitate la bani putini.

Ca si specificatii tehnice putem evidentia clasa de eficienta energetica A+ si viteza de centrifugare de 1000 RPM, mai trebuie sa precizam ca tipul incarcarii este frontal si ca mai regasim un afisaj LED, in poza nu am reusit sa-l identific dar cu siguranta el exista pentru ca ne este prezentat de producatorul Daewoo.

Daewoo DWD-MH10A1

Ce este imbucurator la modelul Daewoo DWD-MH10A1 este faptul ca vine si cu programul rapid pentru rufe mai putin murdare, asarda avem un program de doar 16 minute pentru rufele care nu necesita spalare indelungata.

Poti achizitiona acest produs cu o reducere de 100 RON, transport gratuit + deschiderea coletului la livrare, in plus puteti sa beneficiati si de ridicare gratuita a produsului vechi, totul gratis. Mai jos am extras cateva specificatii principale pentru masina de spalat Daewoo DWD-MH10A1.

Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare: Frontala
Slim: Da
Tip afisaj: LED
Viteza de centrifugare (rpm): 1000
Clasa de eficienta energetica: A+
Program rapid (min): 16
Siguranta pentru copii: Da
Greutate: 54 kg

Daca doresti sa achizitionezi si tu acest produs la oferta, o poti face direct din urmatorul link: Masina de spalat rufe Slim Daewoo DWD-MH10A1, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J