Daewoo DWD-NT1014A – masina de spalat rufe clasa A+

Pentru familiile numeroase si persoanele care au un volum mare haine de spalat, masina de spalat Daewoo DWD-NT1014A este modelul potrivit, datorita capacitatii mare de incarcare, de 7 kilograme. De asemenea, design-ul acestui model complet alb este unul elegant, iar panoul de control este bine accesorizat cu un sertar pentru detergent situat in partea stanga si un selector de program in centru. In partea dreapta se afla si un display tip LCD, care indica timpul ramas pana la inchiderea ciclului de spalare, cat si a programului.

Totodata, masina de spalat Daewoo DWD-NT1014A este un model slim, motiv pentru care dispune de o adancime mai mica fata de cea intalnita la celelalte modele, de doar 44.5 centimentri. Este potrivita astfel persoanelor care dispun de un spatiu mai mic pentru amplasarea masinii.

Incarcarea masinii este frontala, iar numarul de rpm este de 1000, ceea ce asigura o buna stoarcere a hainelor, pentru o uscare mai rapida. Totodata, face parte din clasa energetica A+, cu un consum de 1.00 KWH, iar clasa de eficienta de spalare este A, avand un consum de 25L/program de spalare. Astfel, este un model avantajos si din punct de vedere al resurselor necesare pentru desfasurarea programelor de spalare.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-NT1014A

Cat despre programele de spalare disponibile la masina de spalat Daewoo DWD-NT1014A, acestea sunt in numar de 15, pentru a putea acoperi intreaga gama de tesaturi. In plus, veti beneficia de bune rezultate de spalare, putand fi spalate atat hainele uzuale, precum sunt cele din bumbac sau sintetice, cat si hainele care necesita o clatire abundenta, precum sunt hainele pentru copii. Bineinteles, este nelipsit programul rapid de spalare.

Raportul calitate pret pe care il ofera masina de spalat Daewoo DWD-NT1014A este unul forte bun, fiind printre cele mai accesibile, dar si eficiente, modele de pe piata. Design-ul atractiv, consumul redus de energie, dar si de apa, posibilitatea de a  spala absolut orice tesatura, capacitatea crescuta de incarcare si adancimea mica, alaturi de pretul accesibil, sunt cateva dintre motivele pentru care aceasta masina de spalat poate reprezenta o buna alegere.

Daca va intereseaza mai multe informatii despre acest model de la Daewoo, cat si actualizare a pretului, puteti accesa bannerul de mai jos si puteti tot ceea ce va intereseaza.

banner 3

  • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
  • Tip incarcare: Frontala
  • Slim: Da
  • Tip afisaj: LCD
  • Viteza de centrifugare (rpm): 1000
  • Capacitate de incarcare ( kg): 7
  • Clasa de eficienta energetica: A+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.