Darksiders II la câteva zile distanţă de lansarea oficială

Anunţat iniţial că va fi lansat undeva pe la finele lunii iunie, Darksiders II va apărea în Europa pe data de 21 august.

După ce prima parte a jocului a primit multe feedback-uri pozitive, iată că Darksiders II se apropie cu paşi repezi de lansarea oficială. Povestea va fi o completare a primei părţi, astfel că împătimiţii acestui joc vor avea şansa de a continua aventura călăreţilor apocalipsei.

 În această parte, povestea va fi centrată în jurul lui Death, personajul principal, care are misiunea să lupte pentru a scoate la iveală faptul că fratele său este nevinovat.

Producătorii au anunţat deja că Darksiders II va dura cel puţin 20 de ore, în cazul în care se va urmări doar firul principal al poveştii.

Pachetele din Darksiders II vor da şi mai multă magie poveştii

Partea a doua din Darksiders va veni însoţită de mai multe pachete, printre care „Death Riders”, „Deadly Despair” sau „Angel of Death”. Primul pachet include misiuni suplimentare, în care gamerii pot ajuta la ridicarea unui monument antic sau pot alege să recupereze comoara pierdută a lui Karn. Cei care comandă pachetul Deadly Despair vor primi un cal magic, iar în Angel of Death eroul va fi echipat cu o armură în formă de înger.

Cerinţe grafice minime

De menţionat că cerinţele grafice sunt acceptabile. Astfel, pentru a juca Darksiders II avem nevoie de un sistem de operare de la Windows Xp în sus, de un procesor de 2.0 Ghz Dual Core, de cel puţin 2 GB de RAM, un spaţiu liber pe Hard Disk de 20 GB şi de o placă video NVIDIA 9800 GT de 512 MB sau de echivalentul AMD.

Pe 21 august, atunci când va avea loc lansarea oficială, Darksiders II va fi disponibil în versiunile pentru PC, PS 3 şi Xbox 360.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.