De ce asigurari de la eMAG? Discount, reduceri si cel mai mic pret garantat!

Tocmai trebuie sa-mi expire asigurarea si cred ca orientarea mea este direct catre eMAG, asadar am sa va spun de ce am ales eMAG si care sunt avantajele daca facem asigurare la ei.

Este clar, decat sa aleg o mica firma care face asigurari mai bine aleg una cu renume si care lucreaza cu toate firmele de asigurari, aici putem sa amintim de: Astra asigurari, Euroins, Asirom, Allianz Tiriac, BCR Asigurari, Generali, Omniasig, Uniqa etc.

Acum ca am amintit de asiguratori, trebuie sa vorbim strict despre asigurarea mea si despre alegerea mea, am ales eMAG pentru ca:

– ofera un discount pe loc de 5% fata de celelalte firme
– imi ofera transport gratuit
– in aproximativ 1 minut am aflat ofertele de la companiile pe care le-am amintit mai sus
– sunt seriosi

asigurare emag

In perioada sarbatorilor poti prinde chiar un discount de 10% fata de celelalte firme concurente, eu unul am prins si aceasta oferta anul trecut si pot per total spun ca, colaborarea cu ei este buna din toate punctele de vedere.

Tinand cont ca in Romania asigurarile sunt destul de scumpe, recomand sa verificati la mai multe firme. Practi asigurarea nu este pentru tine si nu conteaza firma la care iti faci. Logic vorbind, daca se intampla un necaz si lovesti pe cineva, ii oferi asigurarea ta.

Daca esti lovit de cineva, te intereseaza firma la care cel care te-a lovit a facut asigurarea. Este simplu, nu conteaza firma la care faci asigurare, excluzand asigurarile CASCO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.