Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

De ce să alegi un calculator second hand?

Ştim cu toţii cât de repede aveansează tehnologia în ziua de astăzi. Ce ai cumpărat în urmă cu un an ajunge să valoreze în prezent de două sau trei ori mai puţin. În aceste condiţii, apare întrebarea dacă se mai merită să investeşti în tehnică şi să îţi cumperi calculatoare scumpe?

Într-un an sau chiar în doar câteva luni, tehnologia aveansează într-un mod incredibil de repede. Şi dacă vrei să ţii pasul cu tehnica va trebui să investeşti o sumă ameţitoare în nişte gadgeturi ce oricum se vor demoda. Astfel, se va dovedi mult mai rentabil sa cumperi un calculator second hand decât să îţi cheltui banii cu unul nou. Şi asta pentru că aceste calculoatoare second hand prezintă o serie de avantaje. În primul rând costă mult mai puţin decât cele din magazin. Astfel, cu doar trei sute – patru sute lei noi vei putea să îţi cumperi un PC complet echipat. De asemenea, în al doilea rând raportul calitate preţ este unul imbatabil şi niciun device nou nu îţi va putea oferi altceva mai convenabil.

Pentru o oferta completa de calculatoare second hand accesati site-ul: PretulOK

Se remarcă la noi în ţară un resentiment faţă de calculatoarele second hand pentru că mulţi cred că acestea sunt slabe din punct de vedere calitativ. Nimic mai fals însă pentru că aceste calculatoare second hand vin cu o garanţie de 12 luni, astfel că le vei putea folosi fără probleme un an de zile. Şi cu siguranţă te va ţine mult mai mult de un an de zile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J