Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

De unde cumparam piese auto online ?!

Masinile in ziua de azi sunt indispensabile pentru populatie. Fie ca le folosim in interes personal, fie ca le folosim la munca, fie ca reprezinta un simplu hobby, fac parte din viata noastra cotidiana inevitabil.

Unii dintre noi vedem masinile fiind niste simple obiecte de care ne folosim, altii insa se ataseaza de masinile personale atat de mult incat ajung sa le considere membrii ai familiei.

Pentru mine personal, masina reprezinta un prieten de incredere care m-a dus in siguranta zeci de mii de km la destinatii. Sunt foarte atasata de ea, mai ales pentru ca este prima mea masina dupa ce am luat permisul de conducere.

Sanatatea unei masini depinde de cata grija si atentie ii ofera posesorul sau.

De exemplu schimburile uleiului si filtrelor trebuie facut periodic, astfel masina functioneaza corect, motorul nu se gripeaza, consumul de benzina ramane constant si in coeficienti normali. De asemenea trebuie sa verificati si schimbati la timp produsele din categoria baterii auto.

Iata o scurta intamplare din viata mea care m-a facut sa ajung la unul dintre cele mai bune service-uri din Bucuresti si la care am si ramas client fidel.

Intr-un weekend m-am dus la cumparaturi la supermarket. Am parcat masina in parcare, nu a dat nici un semn ca „nu s-ar simti bine”. M-am intors, am lasat cumparaturile in portbagaj, si am pornit in drum spre casa. Dupa nici 20 de metri parcursi, mi s-a oprit motorul in mers. Din fericire nu am cauzat probleme in trafic. Am vrut sa o repornesc, a pornit normal si pana acasa nu i-a functionat turatia.

Am sunat un prieten, si l-am rugat sa imi recomande un service auto bun. Pana atunci avusesem numai dezamagiri in materie de service-uri auto. El mi-a recomandat foarte entuziasmat Service Auto Vitan. Mi-a zis ca numai acolo se duce indiferent de problema pe care o are la masina. Zis si facut. Am intrat pe site-ul lor, am luat datele de contact si am sunat pentru o programare. Mi s-a raspuns foarte politicos si m-au programat ziua urmatoare.

Imediat cum am ajuns, mi s-a facut diagnoza masinii si mi s-a spus ca are senzorul de turatie stricat. Din fericire service-ul are magazin de piese auto online. Comanda a ajuns imediat si de asemenea a fost si inlocuit cu o viteza uluitoare. Totalul serviciilor a avut un pret accesibil. Ba mai mult de atat, datorita faptului ca am comandat piese de la magazinul lor , am avut parte de un discount la manopera. Dupa reparatie nu am mai avut nici un fel de problema cu acel senzor.

De atunci am devenit client fidel al Service-ului Auto Vitan. Acestia au personal calificat, cu o experienta vasta in domeniul mecanicii si de o amabilitate desavarsita , preturi mici si  detin si magazin de piese auto, ceea ce reprezinta un atu important si o economie de timp pentru clientii service-ului.

Recomand cu incredere Service Auto Vitan si Auto Network International! Profesionalism si calitate!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J