Despre Samsung Galaxy Note 3 N9005 !

Samsung-Galaxy-Note-3Cum era de aşteptat, Samsung au scos pe piaţă un telefon care face toţi banii. Cu siguranţă Samsung va fi un jucător important pe piaţa de gadgeturi mobile pentru foarte mult timp de acum înainte. Noul Galaxy Note 3 este o altă marcă a profesinalismului şi a inovaţiei de care dau dovadă cei de la Samsung.

Sunt foarte multe de spus despre el. Probabil că întâi de toate, ce contează sunt detaliile tehnice. În primul rând, ceea ce m-a uimit a fost procesorul. E vorba de un Quad Core de 2300. La ora actuală sunt calculatoare şi laptopuri care nu au un procesor aşa de performant. Dacă mai adăugăm şi cei 3 Gb de RAM, atunci fără probleme, Samsung Galaxz Note 3 N9005 poate fi considerat un calculator pe care poţi să îl bagi în buzunar. Sistemul de operare este bineînţeles Android, cum de altfel ne-a obişnuit Samsung-ul până acum. Ca variantă e vorba de Android 4.3. Capacitatea telefonului este de 32 de GB la care se poate adăuga un MicroSD de până la 64 de GB.  Despre display ce mai poate fi zis. E vorba de un Super AMOLED Full HD cu o rezoluţie de 1080 x 1920 având 16M de culori iar diagonala e de 5.7 inch. La toate astea se adaugă o cameră foto de 13 Mp ce poate face fotografii la o rezoluţie de 4128 x 3096. Rezoluţia video este de „doar” 1920 x 1080.  Foarte utili sunt senzorii încorporaţi. Astfel, fiecare Galaxy Note 3 N9005 are senzori de temperatură şi umiditate, barometru, senzor de proximitate, giroscop, accelerometru şi senzor geomagnetic. În final detaliile ca acess wireless, tehnologie Bluetooth, porturi USB şi acces la reţea 2G, 3G şi 4G nici nu mai trebuie discutate. Mai trebuie spus că dimensiunile telefonului în mm sunt de 79,2 x 151,2 x 8,3 şi că greutatea este de 168 de g.

Telefonul poate accesa orice aplicaţie de la Samsung Apps şi Samsun Hub. Practic poţi face orice vrei cu el. Nu este nici o diferenţă între acest telefon şi un PC. Dacă de exemplu din varii motive nu îţi funcţionează laptopul sau computerul şi trebuie să iei parte la un campionat de Poker online, poţi face acest lucru fără probleme. Datorită procesorului şi RAM-ului nu vei avea probleme de delay, deci partida ta de Texas Poker nu va avea de suferit. La fel, interfaţa pe care o vezi la laptop sau la calculator va fii aceiaşi. Deci dacă îţi accesezi contul de PokerStars nu va trebui să te reobişuieşti cu aşezarea meniului şi a oricăror altor funcţii. Acelaşi lucru este valabil şi pentru adresa de e-mail sau pentru conturile de Social Media.

Cu siguranţă este telefonul perfect pentru cei care trebuie să fie în contact cu lumea tot timpul. Fiabil, uşor de manevrat şi de folosit. Accesul la o multitudine de aplicaţii şi de funcţii face din acest telefon gadgetul perfect pentru cei care nu au timp de pierdut. Este investiţia care îşi merită toţi banii.

2 thoughts on “Despre Samsung Galaxy Note 3 N9005 !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.