E-Boda AVATAR, ochelarii de realitate virtuala

E-Boda AVATAR, ochelarii de redare a realitatii virtuale, au fost lansati, joi – 11 decembrie 2014, in premiera in Romania de catre compania E-Boda.

„Principiul tehnologic care sta la baza ochelarilor E-Boda AVATAR si experientele de divertisment oferite erau posibil doar in filmele SF in urma cu cativa ani. Insa tehnologia a avansat intr-un ritm atat de rapid, incat am reusit sa simplificam procesul de func?ionare si folosim un accesoriu care se regaseste in buzunarele tuturor – smartphone-ul; astfel a luat nastere un dispozitiv intuitiv, compact si accesibil tuturor categoriilor de utilizatori”, a declarat Alexandru Dragoiu, CEO la E-Boda.

„Ochelarii E-Boda AVATAR au aplicabilitate in numeroase domenii, de la divertisment, pana la educatie, stiinta, cultura sau calatorii, oferind ceea ce isi doresc toti utilizatorii – experiente cat mai variate. Iar acesta este doar inceputul. Ne asteptam ca dezvoltatorii sa vina cu aplicatii din ce in ce mai complexe, care sa ne dezvaluie noi orizonturi”, a mai declarat Alexandru Dragoiu.E-Boda AVATAROchelarii E-Boda AVATAR au un design asemanator cu cel utilizat de catre companiile Samsung si Oculus VR pentru ochelarii lor, Gear VR si Oculus Rift. Noul model de ochelari de realitate virtuala E-Boda vin cu o carcasa neteda, realizata dintr-un plastic rezistent, ce au o greutate redusa pentru un maxim de confort, dar si cu un compartiment special dedicat pentru fixarea smartphone-ului care va motoriza sistemul acestuia.

Acestia sunt compatibili, potrivit producatorului sau, cu smartphone-urile de generatie noua, care au sistem de operare iOS (incepand cu versiunea 6) / Android (incepand cu versiunea 4.0), accelerometru, giroscop, ecran cu diagonala de 4,5 – 6 inch, minim 1 GB de memorie RAM si o carcasa cu dimensiunile de maxim 158 x 85 mm.E-Boda AVATAR (2)E-Boda Avatar sunt si foarte usori de utilizat, permitand sa fie setati in doar trei etape, si anume porniti aplicatia de realitate virtuala 3D pe smartphone, introduceti smartphone-ul in compartiment si ajustati cureaua de fixare a ochelarilor, iar ochelarii se vor ajusta automat. Dispozitivul va putea fi utilizat pentru jocuri si aplicatii 3D, filme si imagini interactive, dar si pentru mediul educational. Iar prin conectarea unui joystick la smartphone prin Bluetooth, ochelarii AVATAR se vor transforma intr-o consola de jocuri portabila si interactiva.E-Boda AVATAR (3)Aplicatia software pentru ochelarii E-Boda Avatar, disponibila pe cele doua platforme mobile, ofera functii de setare si ajustare automata a focalizarii lentilelor. Momentan, lista produselor software include aproximativ 50 de aplicatii si jocuri compatibile pe platformele iOS si Android.

Ochelarii AVATAR vor fi disponibili la partenerii E-Boda, Orange si Carrefour, si pe site-ul sau oficial, iar pretul recomandat va fi de 299 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.