eBook Reader PocketBook Mini 515, un eBook de buzunar

Deja eBook-urile au câştigat tot mai mult teren în defavoarea cărţilor cu coperţi, iar evoluţia nu se opreşte aici. Cărţile de buzunar destinate lecturii în spaţii aglomerate precum metroul sau tramvaiul, s-au metamorfozat şi ele în e-readere, iar Pocket Book Mini 515 este una dintre formele acestei metamorfoze.

Spre deosebire de celelalte eBook-uri, Mini 515 este un reader de buzunar care poate stoca o întreagă bibliotecă în cei 4GB memorie, 500 de titluri fiind deja preinstalate gratuit. Deşi memoria nu poate fi extinsă, iar formatul MOBI, specific Kindle-ului nu este citit, în schimb, poate recunoaşte, fără nevoie de conversie, 16 formate de cărţi şi 4 formate grafice.

Setul de dicţionare preinstalate se vor dovedi un ajutor în lecturarea cărţilor în limbi străine. Pentru un eBook de buzunar funcţiile deja avute sunt destul de spectaculoase, accesibilitatea fiind punctual lui forte. La un preţ extrem de rezonabil, aproximativ 250 lei, Pocket Mini vine cu o serie de beneficii pentru iubitorii de lectură.
oblozhka-cover-up-dlya-pocketbook-mini-515
Uşor ca o pană, 130 de grame şi cu un ecran e-ink de 5 inci prevăzut cu protecţie împotriva razelor solare, a fost creat special pentru cei care au mereu o carte cu ei în orice loc şi moment al zilei. Butonul de navigare cu cinci direcţii poate fi manevrat cu o singură mână, iar viteza de procesare ridicată este asigurată de un procesor performant de 1 GHz.
Un alt plus al acestui reader de buzunar este durata bateriei care poate rezista până la o lună fără a fi reîncărcată. Device-ul este asemănător versiunii PocketBook 613, o versiune puţin mai mare cu o diagonală de 6 inci. Mini 515 poate fi conectat la internet prin modulul Wi-Fi integrat.
Este recomandat să vă protejaţi dipozitivul cu huse create special care nu-i afectează dimensiunile, ci doar previn deteriorarea acestuia. Pocket Book Mini 515 este astfel un reader destinat celor care îşi iau cărţile cu ei pretutindeni şi sunt în permanentă mişcare, fiind precum un portofel în care găsim cărţi, nu bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.