Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Ecografe Alb-Negru Mindray DP 20 de la Ultrasonic

Un ecograf foloseste undele sonore de inalta frecventa pentru a captura imagini din organism. Exista mai multe tipuri de ecografe, iar alegerea depinde in mare de scopul pentru care va fi utilizat.

La Ultrasonic va oferim ecografe color si alb negru, iar azi vom discuta in continuare despre acestea alb negru. Avantajul lor principal este ca sunt mai ieftine comparativ cu ecografele color. Daca aveti un buget mai mic si nu aveti nevoie neaparat de imagistica color pentru activitatea medicala specifica pe care o desfasurati alegerea unui ecograf alb-negru poate fi o miscare buna.

Aceste ecografe alb negru pe care le distribuim medicilor, clinicilor si spitalelor sunt portabile si sunt fabricate de Mindray, un brand recunoscut si in alte tari europene.

Mindray DP 20

Comandati ecografe digitale Mindray DP 20

Este alb-negru si este portabil. Are dimensiuni reduse (masoara 16.1cm L x 29.0cm W x 35.4cm H si cantareste doar 5.5 kg fara baterie) iar diagonala ecranului este de 12 inch, cu o rezolutie buna de 1024 x 768 pixeli. Displayul se poate inclina pana la 30 de grade astfel incat sa fie usor sa cititi ceea ce apare pe display. In ceea ce priveste control panel-ul acesta este simplu de folosit pentru ca butoanele sunt intuitive. Oricum, impreuna cu ecograful alb negru DP 20 veti primi si un manual de instructiuni, disponibil de altfel si pe pagina producatorului Mindray.

Tastatura

Tastatura este alfanumerica intreaga, cu butoane suficient de mari incat sa puteti tasta fara probleme aproape ca la un laptop. Daca butoanele ar fi fost prea mici atunci cu siguranta ecograful ar fi fost mai dificil de manevrat. Insa Mindray a gasit de aceasta data echilibrul perfect intre un ecograf compact, dar care ramane un echipament solid pe care te poti baza in orice situatie. Trebuie sa mai adaugam ca tastatura este frumos iluminata si include cateva taste pe care le puteti programa in functie de preferinte si de cat de des le utilizati. In plus, este suficient sa folositi o singura tasta pentru a salva datele medicale ale pacientilor pe HDD sau pe un stick USB. Prin urmare va fi mult mai usor sa tineti evidenta pacientilor si sa revedeti imaginile scanate ori de cate ori veti dori acest lucru, in demersul dumneavoastra de a prescrie cel mai potrivit tratament de fiecare data.

Este ideal pentru medicii care se deplaseaza pe teren, pentru cabinetele individuale si clinicile care isi doresc mai multa flexibilitate in folosirea ecografelor. Ganditi-va doar ca usor este sa muti repede ecograful dintr-un salon in altul sau sa-l iei pe teren.

Autonomie

Optional puteti comanda pentru acest ecograf alb-negru o baterie incoporabila, ceea ce va spori si mai mult autonomia echipamentului. Trebuie sa mai mentionam ca in afara de faptul ca este un ecograf de dimensiuni reduse si cu o greutate mica, el porneste foarte rapid, in mai putin de 20 de secunde. Iata ca eficienta este cuvantul de ordine in constructia acestui ecograf portabil.

Imagine

Calitatea imaginii este un punct extrem de important la orice ecograf, iar Mindray DP 20 exceleaza la acest capitol. Imaginea redata pe monitor este cat se poate de clara, lucru sustinut si de caracteristicile de Focusing, Dynamic Frequency Scan, receptionare dinamica, Tissue Speciality Imaging si in general o excelenta prelucrare a fasciculului.

Aplicatii

Spuneam intr-un articol precedent ca ar trebui sa alegeti ecograful in functie de scopul pentru care il veti utiliza. Ei bine, ecograful digital Mindray DP 20 este util pentru ecografii abdominale, pentru ginecologie si obstetrica, dar si pentru cardiologie, urologie si chiar pediatrie. Daca sunteti specializat pe ortopedie sau sistem musculoscheletal veti fi bucuros sa aflati ca Mindray DP 20 este special gandit si pentru astfel de aplicatii.

Altele

Mai sunt cateva avantaje care merita amintite si anume prezenta cele doua porturi USB, iesirea video, S-Video si VGA pentru conectarea unor dispozitive externe, memoria de 128 de cadre si controlul TGC pe opt nivele.

Pentru a comanda ecografr digitale Mindray DP 20 alb negru contactati Ultrasonic.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J