Ecranul lui Samsung Galaxy S4 nu se zgarie ! Vezi testele…

2013-03-15 04.45.25Oricat de mult indragim gadgeturile si cat investim in buna lor pastrare,mereu evitam din ce in ce mai des achizitia de huse si folii la noile telefoane de la Samsung. Iar in privita aceasta exista Corning, o firma care ajuta foarte mult la protefarea ecranelor.

Asadar un cumparator s-a gandit sa faca cele mai dure teste pe noul Samsung I9505 GALAXY S4, telefonul care se lauda cu Gorilla Glass 3, mai pe intelesul Romanilor un sistem care face ecranul telefonului mult mai rezistent la zgarieturi. Eu detin in momentul de fata un S3 insa nu am avut curajul niciodata sa testez duritatea ecranului, nu am facut nici un test si nu voi face un test, este mai bine sa stea cu folie pe el ca sa nu mai stau stresat ca se zgarie ecranul, un ecran carevine totusi cu Gorilla Glass 2, foarte bun dupa testele care le-am vazut pe internet.

In cazul in care rezistenta la zgarieturi este criteriul cel mai important de achizitie al unui telefon pentru voi, in urma clipului de mai jos veti deveni fani Galaxy S4. Nu de alta, dar este o performanta remarcabila ca un terminal sa reziste contactului cu lame de cutit, chei si monezi etc. Urmariti mai jos testele cu noul Smaunsg Galaxy S4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.