eMAG – Black Friday 2013: Laptopuri i3, i5 si i7 ! Sa aleg Dell sau Asus ?

emag_logo

Mai sunt cateva zile si pot sa spun ca ma pregatesc de o reducere substantiala la laptopuri, nu de alta dar chiar vreau sa-mi imbunatatesc garderoba IT. M-am orientat la doua marci, este vorba de dell si asus si mai jos o sa va spun de ce as alege Dell si de ce as alege Asus.

De ce vreau sa-mi cumpar

– in general cand discutam despre DELL nu prea avem cuvinte negative, fiabilitatea si performantele lor sunt de apreciat, design-ul futurist imbinat cu aceste performante te face sa-l doresti, sa-l ai pe biroul tau. Dar exista un „DAR” care ma face putin sa nu-l doresc, este vorba de racirea laptopurilor despre care am inteles ca este slaba si se incalzesc, acum nu stiu daca se intampla ceva pe parcurs.
Putem sa mai zicem putin si de pretul ridicat, insa daca un laptop Dell care sa aibe minim un procesor i3, un ram de 4 gb si o placa video dedicata de 1 gb o sa-l gasesc la o oferta buna atunci merg pe Dell si il voi cumpara de Black Friday 2013 (asta daca il mai prind)

De ce doresc sa-mi cumpar

– de aproximativ 4 ani am un Asus de care am fost super multumit, nu mi s-a stricat niciodata, despre sistem-ul de racire am numai cuvinte de lauda, asta datorita unei paste speciale care il tine in permanenta rece. Pretul este decent fata de cel de la Dell. Acum ramane de vazut ce laptop o sa gasesc la oferta si o sa revin cu detalii despre el intr-un articol viitor pe blog-ul Zona IT.

Laptopul clar o sa fie cumparat de pe , nici nu ma gandesc la alt magazin online, am incredere in ei deoarece detin cel mai mare magazin online din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.