EMAG, din ce in ce mai scump fata de concurenta!

Nu cred ca exista cineva in mediul online sa nu fi auzit de cel mai mare magazin online din Romanaia. Da, despre EMAG este vorba, un magazin ce practica preturi destul de mari in comparatie cu alte firme cu acelasi profil. Nu fac reclama negativa, dar nici pozitiva, doar imi exprim opinia despre vanzarile online din zilele noastre.

Intotdeauna concurenta s-a dat intre EMAG si EvoMag, dar daca stam putin sa-i comparam cu alte magazine online vom vedea ca preturile sunt mai mari.

De exemplu vreau sa luam un produs care il au mai multe magazine, astazi comparam preturile unui aparat foto ales la intamplare de pe emag.

DSLR Nikon D3100, un aparat foto care la emag costa 1999, adica excludem pretul strategic si punem 2000 RON, acelasi aparat foto costa la evomag undeva la 1800 RON, iar pretul cel mai mic il gasim la oktal, acolo costa doar 1650 RON si in pret este inclus si transportul gratuit.

Deci daca stam bine sa ne gandim intre emag si oktal este diferenta de 350 RON la un singur produs. Pentru ce ?
– Pai emag este mai cunoscut, in rest totul este la fel, acelasi produs, aceeasi garantie si aceleasi servicii. Doar platesti 350 RON pentru ca ai de aruncat banii pe fereastra.

Ca sa nu ziceti ca am eu ceva cu emag mai pun la comparatie inca un produs, am luat primul led din categoria televizoare. Este vorba de Televizor LED Samsung, 80 cm, Full HD 32EH5000, un tv ce costa la emag 1600 RON. Ii dam o cautare pe net si vedem ca il gasim la debo la pretul de 1500 RON, deci 100 RON diferenta, de asemenea la oktal tot 1500 RON costa.

Puteti lua orice produs de pe site ca sigur o sa gasiti diferente mari de pret. Sunt de parere ca nu se justifica diferenta de pret, foarte mare in comparatie cu cei care ofera aceleasi produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.