Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Epilator Beurer SalonPro System IPL 10000

Epilatorul Beurer SalonPro System IPL 10000 este un dispozitiv profesional, recomandat pentru indepartarea permanenta a parului corporal. Se poate utiliza cu usurinta si in deplina siguranta, insa nici nu necesita foarte mult timp,  astfel incat sunt necesare aproximativ 26 de minute pentru a trata toate zonele cu par corporal.

Acest produs include un cartus cu 150.000 de impulsuri luminoase, iar pentru o utilizare normala sunt necesare circa 20-40 de impulsuri luminoase. Eficienta acestui epilator este data de tehnologia IPL, respectiv Lumina Intens Pulsata, care distruge foliculul de par, pentru a preveni cresterea acestuia.

Se pot observa bune rezultate dupa doar 3-4 sendinte, astfel incat parul corporal va fi redus in proportie de 50%, iar gratie senzorului care detecteaza tipul de piele, ofera o siguranta crescuta. Cartusul este cu suprafata mare, de 7 centimetri patrati, pentru o acoperire mare si a atinge bune rezultate din confortul propriei locuinte. Se poate utiliza pentru a indeparta parul de pe fata, picioare, linia chilotului sau din zona de sub brat, insa este nerecomandat sa se utilizeze pe pielea de culoare inchisa.

Epilator Beurer SalonPro System IPL 10000, Alb

Fiind un epilator testat clinic, nu aveti motive de ingrijorare cu privire la prezentarea vreunui risc. Pielea este protejata de filtru UV integrat, pentru un plus de siguranta. Astfel, daca alegeti sa utilizati acest epilator, nu veti regreta, deoarece indeparteaza eficient parul si previne cresterea acestuia, pentru a avea o piele fina si matasoasa pentru o lunga perioada de timp.

Pretul acestuia, de aproximativ 1800 lei, poate parea unul foarte mare, insa ofera si garantia unei utilizari pentru 20-40 de ani, daca este folosit in mod normal. Astfel, veti cheltui practic intre 45-90 de lei pe an pentru epilare, ceea ce nu este o suma foarte mare. Produsele traditionale de epilat pot necesita si ele costuri crescute, iar timpul necesar pentru utilizarea acestora este mult mai mare, plus ca operatiunea de epilare trebuie repetata la un timp destul de scurt.

Tehnologia utilizata de acest epilator este folosita de dermatologi profesionisti din intreaga lume. Astfel, daca va displac metodele traditionale de epilare sau sunteti nemultumita de epilatorul pe care il utilizati in prezent, cat si daca nu dispuneti de timp pentru  a vizita saloanele de infrumusetare, puteti achizitiona epilatorul Beurer.

Cu siguranta, Beurer SalonPro System IPL 10000 va propune o solutie mult mai practica pentru  a va bucura de o piele matasoasa pentru mult timp.

banner 3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J