Epilator Philips Lumea IPL SC1991/00 – pret si oferte! Epilator cu lumina pulsata !

Cu siguranta femeile/fetele care au ajuns la acest articol sunt interesate de un epilator cu lumina pulsata, ei bine noi va prezentam astazi noul epilator de la Philips, mai exact este vorba de modelul Lumea IPL SC1991/00, un epilator care face ravagii in randul tinerelor care vor sa aibe tot timpul o piele catifelata fara sa se mai duca la saloanele de infrumusetare.

Epilatorul Philips Lumea IPL SC1991/00 este un model deosebit din multe puncte de vedere, este foarte bun si la pret si pot spune pe pielea ramane extrem de catifelata. Plus de asta, dupa cetava utilizari veti ajunge in momentul in care nu o sa mai fiti nevoite sa va faceti deloc, adica se ajunge pana in stagiul de EPILARE DEFINITIVA (verifica noua oferta de pret).

Dupa cum stiti, o epilare definitiva la un salon de infrumusetare va scoate foarte multi bani din buzunarul dumneavoastra, iar dupa un timp trebuie sa repetati procedura (timp pierdut, bani cheltuiti si multe alte dezavantaje).


FOARTE IMPORTANT: Epilatorul Philips Lumea IPL SC1991/00nu necesita nicio lampa de schimb sau gel, ete pachetul complet si se poate folosi direct din cutie. Aveti grija daca va decideti asupra unui alt epilator ca este posibil sa aveti surpriza ca dupa mai multe utilizari sa trebuiasca sa schimbati capul de pulsare.

Philips Lumea IPL SC199100

Epilatorul Philips Lumea utilizeaza cea mai noua tehnologie, aceasta tehnologie intitulandu-se IPL (lumina intens pulsata), pe care o regasim in cele mai multe cazuri in saloanele profesionale de frumusete . Philips a pus pe picioare aceasta tehnologie pentru utilizare sigura si eficienta in confortul locuintei dumneavoastra. Philips a colaborat cu cei mai buni dermatologi pentru a dezvolta sistemul inovator de indepartare a parului din toate zonele corpului si timp de peste 10 ani au fost facute cercetari de piata extensive pe segmentul consumatori, in aceste teste au intrat peste 2000 de femei. CONCLUZIA: Nu prezinta nici un fel de risc

In ce zone ale corpului putem sa folosim noul epilator Philips Lumea IPL SC1991/00:

  • picioare
  • zona axiala
  • zona inghinala
  • brate
  • abdomen

Philips Lumea IPL SC199100 subrat

Pretul pentru acest epilator este destul de mare, insa cu siguranta, investitia intr-un asemenea aparat este meritata si satisfactia este deplina.

SFAT PENTRU BARBATI: Daca aveti ceva banuti stransi si doriti sa uimiti, atunci cumparati un epilator cu lumina pulsata si cu siguranta nu o sa dati gres din nici un punct de vedere.

Pentru a achizitionata acest aparatat cu transport gratuit oriunde in Romania, cu desfacerea coletului la livrare si cu certitudinea ca aveti livrare foarte rapida, atunci accesati: Epilator Philips Lumea IPL SC1991/00, Alb/Roz

One thought on “Epilator Philips Lumea IPL SC1991/00 – pret si oferte! Epilator cu lumina pulsata !”

  1. Acest epilator m-a salvat sa nu mai pierd bani inutile in saloane si nici timpul meu care este atat de pretios.
    Da, il recomand cu mare drag si zic ca trebuie sa fie nelipsit din lucrurile unei femei.
    Investitia este amortizata in timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.