Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS1202 – pret si review si discutii !

Astazi o sa va aducem in atentia dumneavoastra un produs foarte bun si util in acelasi timp. Este vorba despre noul Esspresor Tassimo Vivy de la Bosh, un aparat modern care este special conceput pentru a va implini toate nevoile zilnice.

Acest automat este unul cu un design de foarte inalta clasa, fiind usor de folosit, oferindu-ne un timp de preparare foarte redus.

Esspresorul Automat Bosch Tassimo are culoarea neagra avand dimensiunile (WxDxH) de 169X249X29.8 si are o putere foarte mare de 1300 wati.

Asadar acest aparat este unul foarte robust, destul de micut, care nu va ocupa mult spatiu in bucataria sau chiar in biroul dumneavoastra. Prin folosirea lui veti beneficia mereu de bauturi de calitate preparate in cel mai scurt timp posibil.


Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS1202

Cu ajutorul acestui aparat automat veti avea parte de o gama larga de bauturi preparate: de la cappucino, cafea sau latte macchiato pana la ciocolata calda, ceai, lapte cald sau caffe crema. Automatul are o capacitate a rezervorului de apa de 0.7 litri, fiind prevazut cu o singura ceasca, iar alimentarea acestuia cu materia prima se face pe baza de capsule.

Aparatul automat Tassimo de la Bosch are in constructia sa un program de curatare, special prevazut pentru a veni special in ajutorul dumneavoastra. Astfel acest espressor este foarte usor de curatat prin intermediul acestui program, care va anunta prin aprinderea unui led de avertizare de fiecare data cand este nevoie curatarea acestuia.

Cu ajutorul tehnologiei Intellibrew, aparatul Tassimo iti prepara bauturile cu o singura atingere de buton. Fiecare T-Disc este personalizat cu un cod de bare propriu, care contine informatiile necesare cu privire la cantitatea de apa, timpul de fierbere si nu in ultimul rand temperatura exacta care este nevoie pentru a va putea prepara o bautura savuroasa.

Codul de bare de pe T-Disc va fi scanat de catre aparat si nu va ramane decat sa va bucurati de bautura aleasa, pregatita la cel mai inalt nivel de calitate.

Suportul pentru ceasca este unul detasabil si in acelasi timp reglabil, astfel incat veti putea folosi atat cesti mici cat si mai mari. Suportul poate fi chiar indepartat in cazul in care folositi, spre exemplu, o cana de calatorie.

Producatorul s-a gandit si la un program de economisire a energiei prin implementarea functiei Auto Off, astfel aparatul va reveni automat in modul stand-by de fiecare data cand un ciclu de fierbere este incheiat.

Asadar Esspresorul Automat Bosch Tassimo va ofera bauturi de cea mai buna calitate, intr-un timp foarte scurt, lucru ce ma face sa vi-l recomand cu cea mai mare placere, tinand cont si de faptul ca nu costa mai mult de 440 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.