Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Espressor automat Philips Saeco Xelsis HD8943/29

Daca va ganditi ca un espressor este acel aparat care prepara un espresso, un cappuccino sau un caffe latte delicios si aromat, cand veti afla depre aparatul automat Philips Saeco Xelsis, veti avea o alta opinie. Acesta este potrivit pentru fiecare membru al familiei si este echipat cu un adaptor pentru gradul de spumare, o functie de lapte automata integrata, un selector al cantitatii pentru lapte si o cana detasabila pentru lapte.

Functia unica pentru mai multi utilizatori intalnita la espressorul automat Philips Saeco Xelsis permite crearea a maxim sase profiluri personale, iar pentru fiecare profil se pot personaliza maxim 9 bauturi. Carafa pentru lapte beneficiaza de functia de autocuratare, astfel incat dupa fiecare curatare doua cicluri automate de clatire cu abur va vor curata tuburile carafei, pentru a va bucura de un gust proaspat al laptelui.

De asemenea, espressorul automat Philips Saeco Xelsis este echipat cu rasnite de cafea confectionate in totalitate din ceramica. Ceramica permite o functionare silentioasa, insa macina boabele de cafea fara sa le supraincalzeasca, pentru a savura o cafea cu o aroma proaspata si intensa.

Espressor automat Philips Saeco Xelsis HD8943/29
Espressor automat Philips Saeco Xelsis HD8943/29

Totodata, se poate selecta nivelul de granulatie al boabelor de cafea si sunt disponibile 8 setari, potrivite pentru un espresso concentrat sau o cafea mai slaba. Prin functia de curatare si detartare automata aparatul dumneavoastra va beneficia de o durata prelungita de viata si se va putea intretine cu usurinta. De fiecare data cand este necesara detartrarea, aparatul va afisa un mesaj, insa va porni automat procesul de detartrare. Cand va fi nevoie sa interveniti veti fi informat de acest espressor performant.

O alta caracteristica interesanta, pe care o intalnim la aparatul de cafea automat Philips Saeco Xelsis, consta in cele 2 sisteme separate de incalzire. Astfel, este posibila prepararea mai multor bauturi una dupa alta, fara sa fie nevoie sa asteptati. Este un aparat ideal pentru momentele in care aveti musafiri.

Puterea aparatului este de 1500 W, iar capacitatea rezervorului de apa este de 1.6 litri. De asemenea, capacitatea compartimentului pentru cafea este de 350 grame. Daca sunteti iubitori de cafea si doriti un aparat performant, care sa prepare cafeaua in locul dumneavoastra in fiecare dimineata, atunci acest model Saeco este potrivit.

Dispune de toate functiile necesare pentru o utilizare eficienta si confortabila, cat si pentru a prepara diferite specialiati de cafea delicioase. In acest fel, veti putea savura de fiecare data un caffe latte sau un cappuccino cremos si delicios.

Philips Saeco Xelsis HD8943/29
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J