Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Espressor Bosch Tassimo automat TAS 2002EE – pret si detalii !

leer_t40_b_ 001Daca esti in cautarea unei bauturi calde delicioasea atunci expressor-ul Bosch 2002EE este alegerea perfecta. Combinandu-l cu una din marcile de la Cappuccino, Latte Macchiato, la ciocolata calda si Caffè Crema vei obtine una din cele mai bune gusturi intr-o ceasca de cafea.

JACOBS si MILKA raman cele mai apreciate produse din categoriile lor, asta pentru ca se garanteaza un gust delicios, un gust rafinat si un gust pe care nu ai cum sa-l intalnesti daca nu alegi aparatul automat de la Bosch.

Totul se face automat, doar apesi un singur buton si cafeaua este gata, aparatul este atat de inteligent incat codul de bare de pe fiecare T DISC contine diverse informatii despre cantitatea optima de apa, timpul de executie si temperatura exacta necesare pentru prepararea bauturii.


Pentru a prepara o bautura calda, delicioasa trebuiesc urmati 3 pasi:

1. Se alege un T DISC si se introduce in aparat
2. Se apasa butonul START si restul o va face aparatul automat Tassimo 2002EE
3. Rezultatul este o bautura perfecta de fiecare data

Interesant este faptul ca putem regla taria cafelei printr-o simpla apasare de buton, deci nu mai ese o problema taria cafelei.

Inca un plus il aduce suportul canii care este reglabil pe inaltime, asadar putem introduce o ceasca mica de cafea sau dupa caz una mai mare.

Intretinerea lui Tassimo este relativ simpla pentru ca datorita tehnologiei avem un program complet automat de preparare, curatare si decalcifiere, asadar totul este simplu si eficient.

Espressor Bosch Tassimo automat TAS 2002EE este disponibil in 4 culori, sau cel putin asa am observat in magazinele online din Romania.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J