Espressor Delongh ESAM4500 – caracteristici si pret !

Cafeaua la ibric sau vechiul filtru este deja istorie, chiar şi pentru nostalgici, pentru că gustul ei nu a fost nicicând mai bun de când este preparată la espressorul Delonghi. Cum totul a evoluat, nici gustul cafelei sau modul ei de preparare nu puteau rămâne limitate la un ibric sau filtru care doar înlătura zaţul dar nu păstra şi savoarea. Cu espressorul Delongh licoarea magică din fiecare dimineaţă capătă arome speciale, pe gustul fiecăruia.
Papilele gustative sunt delectate în funcţie de preferinţe. Espressorul este prevăzut cu programe diferite prin care se pot obţine cafele personalizate. Se poate selecta o cafea scurtă, medie sau lungă, cu aromă strong sau extra mild, obţinută la temperaturi variate.

Modul de utilizare al expressorului Delonghi ESAM este cât se poate de simplu. Se aşează 2 ceşti sub dozator, iar funcţia de memorare va pregăti combinaţia setată cum ar fi, de exemplu, un cappuccino cu mai mult zahăr şi puţin lapte, la o temperatură medie.

res_7c46d95ef24a5bc2eb0800d0e0188044

Espressorul are o capacitate de 2 ceşti, capacitate rezervor apă 1.8 l, alimentare cafea boabe, aparatul având încorporată o râşniţă silenţioasă cu 13 setări disponibile, sau măcinată în cantitatea dorită, plită menţinere cald. De asemenea, cu noul sistem patentat thermoblock se obţine acelaşi espresso gustos la o temperatură constantă. Dispensorul pentru cafea este ajustabil astfel că nu trebuie să va schimbaţi cana preferată în care obişnuiţi să vă beţi cafeaua.
Delonghi ESAM are o funcţie de autocurăţare, decalcifiere, Stand-by şi oprire automată, pornire şi oprire programată şi este disponibil pe argintiu la un preţ de aproape 3000 de lei. Aparatul conferă un gust excelent cafelei şi este o investiţie care merită banii dacă iubiţi cafeaua.
Indiferent de preferinţe, cafea, cafelatte sau cappuccino, vă puteţi pregăti zilnic cafeaua dorită după propriul gust. Delongh ESAM are toate funcţiile necesare pentru cafele personalizate, preparate rapid şi uşor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.