Espressor Krups Barista EA9000

Cafeaua este pentru unii cel mai bun energizant, iar pentru persoanele care isi incep ziua savurand un espresso delicios, este potrivit espressorul Krups Barista EA9000. Acesta dispune de o putere de 1450 W, rezervorul de apa are o capacitate de 1.7 litri, iar presiunea este de 15 bar. Prin utilizarea acestui aparat, se poate prepara cafea, espresso, caffe latte sau cappuccino.

Este un aparat ideal pentru a prepara bauturi pe baza de lapte, dar si pentru  a va personaliza bauturile preferate cu un profil de utilizator. Dimensiunile sale sunt 578 X 379 X 496 mm, motiv pentru care poate fi considerat un aparat de cafea de dimensiuni mai mari. Cu toate acestea, daca tinem cont de multiplelele sale functii, putem considera ca este un espressor destul de compact.

Se remarca prin utilizarea extrem de simpla, iar tot ce trebuie sa faceti pentru a savura cafeaua pe care o doriti este sa umpleti rezervorul cu apa, sa adaugati boabele de cafea si sa asteptati pana la prepararea cafelei dorite. Aparatul este prevazut cu 2 butoane, iar restul comenzilor pot fi date prin folosirea display-ului.

Espressor Krups Barista EA9000, 1,7 l, 15 bar, Sistem Anti-Picurare, Argintiu
Espressor Krups Barista EA9000, 1,7 l, 15 bar, Sistem Anti-Picurare, Argintiu

Intretinerea espressorului Krups Barista EA9000 este foarte simpla, deoarece dispune de un program de auto-curatare, datorita caruita aparatul va fi in permanenta curat. In plus, se poate utiliza cu usurinta, gratie ecranului one-touch digital, care ofera posibilitatea de a alege dintre cele sapte tipuri de bauturi disponibile si va ofera instructiuni extrem de utile. Chiar si cei care utilizeaza pentru prima data un espressor vor reusi sa il foloseasca cu usurinta.

Prin utilizarea espressorului Krups Barista EA9000 veti transforma propria bucatarie intr-un centru de cafea. Un bautor de cafea va aprecia cafeaua obtinuta din boabele de cafea proaspat macinate, care este mult mai aromata. Pretul  pentru un astfel de aparat poate fi considerat putin prea ridicat, dar este potrivit pentru cei care isi doresc un aparat de cafea performant, care sa ofera functii multiple.

Atuurile espressorului Krups Barista EA9000 includ rasnita incorporata, sistemul cappuccino, sistemul pentru apa fierbinte ideal pentru a prepara ceai, posibilitatea de a seta gradul de macinare, functia de autocuratare si dispozitivul de spumare. Toate acestea va asigura o utilizare simpla si confortabila. Asadar, veti savura in orice moment al zilei tipul de cafea preferat, din confortul propriei bucatarii, fara sa fiti nevoiti sa va deplasati pana la o cafenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.