Espressor Tchibo Cafissimo Classic Swarovski

Când ne gândim la o cafea bună şi la un espressor care să ne-o prepare după bunul plac, cristalele swarowski nu sunt trecute în nicio reţetă secretă de cafea, iar folosirea lor pe designul unui simplu espressor ar fi probabil ultimul lucru la care ne-am gândi, părând mai mult o excentricitate.

Însă espressorul Tchibo Cafissimo Classic Swarowski ne schimbă total percepţia asupra unui espressor de cafea printr-un design rafinat cu cristale swarowski, care ne arată că recipientul de preparare a cafelei este la fel de important precum savurarea acesteia din ceaşca preferată.

Şi dacă vă gândiţi că este doar un produs de nişă, destinat oamenilor cu gusturi mai exclusiviste, ei bine nu este aşa. Tchibo Cafissimo se bucură de un real succes, vânzările au depăşit cifra de 1 milion de bucăţi, ceea ce arată că, pe lângă funcţiile utile de preparare a unei cafele delicioase, designul special al espressorului se bucură de mare popularitate.

espressor 2
Espressor Tchibo Cafissimo Classic Swarovski

Aparatul are funcţie de închidere automată după 7 minute de la ultima utilizare, iar printr-o simplă apăsare de buton veţi obţine o cafea aromată, un espresso tare sau o cafe cremă delicioasă. Espressorul are prevăzut un sistem pentru decalcifiere, dispozitiv de spumare, setare cantitate cafea, sistem luminos şi sonor de avertizare a lipsei de apă. Uşor de utilizat, datorită butoanelor amplasate optimizat, cu o greutate de 6.64 Kg, Tchibo Cafissimo este espressorul ideal pentru cei care pun preţ nu doar pe funţionalitatea acestuia, dar şi pe designul inedit cu cristale swarowski, care îl vor transforma într-un element de decor atractiv pentru orice bucătărie elegantă.

Espressorul costă aproximativ 440 de lei, funcţionează doar cu capsule, are o formă compactă, datorită căreia poate fi amplasat cu uşurinţă pe blatul din bucătărie, şi vă va prepara cafele gustoase, latte macchiato şi ciocolată caldă în cel mai scurt timp şi în cel mai elegant mod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.