Espressor Zelmer CM4003ALS, 1470 W, 18 bar, 2 l, Negru

Espressor Zelmer CM4003ALS

Espressorul Zelmer CM4003ALS vine in  ajutorul iubitorilor de cafea, prin posibilitatea de a putea prepara cu usurinta cappucino, latte machiato sau espresso. Este un aparat de cafea cu o putere de 1450 W si o presiune de 18 bari, iar rezervorul de apa dispune de o capacitate de 2 litri. Dimensiunile aparatului sunt 340 X 485 X 415 milimetri.

Este un model potrivit pentru a folosi cafeaua macinata sau boabele de cafea, deoarece dispune de o rasnita incorporata. Astfel, prin utilizarea espressorului Zelmer CM4003ALS puteti savura doua cesti de expresso proaspat macinate si cu o aroma intensa. Extrem de interesant este faptul ca dupa umplerea recipientelor, aparatul se opreste singur, dar mentine calde cafelele pana cand le veti servi, gratie plitei incalzite.

Rasnita este confectionata din otel inoxidabil, este echipat cu un container de 250 grame de cafea, poate prepara doua cafele simultan si dispune de un program automat anti-calcar. Ingrijirea espressorului este astfel usoara, iar functia de economisire a energiei va permite sa beneficiati de un consum redus de energie.

Espressor Zelmer CM4003ALS, 1470 W, 18 bar, 2 l, Negru
Espressor Zelmer CM4003ALS, 1470 W, 18 bar, 2 l, Negru

Daca doriti, se poate programa pornirea sau oprirea aparatului, dispune de sistem pentru a prepara cappuccino, cat si de posibilitatea de a seta gradul de macinare. In plus, gratie dispozitivului de spumare a laptelui, puteti savura un caffe latte spumos si cremos in propria bucatarie.

Display-ul afiseaza informatii legate de setarile efectuate, temperatura apei, ora curenta sau gradul de macinare al boabelor. Panoul de comanda poate fi accesat cu usurinta chiar si de catre persoanele mai in varsta, deoarece este pozitionat in partea superioara a aparatului.

Asadar, la aparatul de cafea Zelmer CM4003ALS veti intalni tot ce va puteti dori de la un espressor performant. Timpul petrecut la cozi in cafenele va deveni istorie, deoarece veti prepara in propria bucatarie un espresso, un caffe latte sau un cappuccino delicios, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru prieteni sau familie.

Daca la inceput oferta unor astfel de aparate era una limitata, iar pentru a savura o cafea delicioasa erati nevoiti sa mergeti in cafenele, astazi fiecare iubitor de cafea isi poate achizitiona un espressor in functie de disponibilitatile sale financiare. Zelmer CM4003ALS este un  model performant, care vine echipat cu functii utile si este deosebit de usor de utilizat. Intretinerea sa este usoara, pentru a va bucura de o durata prelungita de viata fara sa depuneti eforturi foarte mari.

Zelmer CM4003ALS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.