Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Evolio Axis 7 HD, tableta ieftina cu hardware performant

Evolio Axis 7 HD este o noua tableta de buget, cu procesor quad core, conectivitate si autonomie sporita, doua camere foto si design elegant.

„Tableta Axis 7” HD are un design elegant, slim – de numai 9 mm, carcasa mata cu textura anti-alunecare si antireflex, care ii permite utilizatorului sa tina bine tableta chiar si intr-o singura mana. Aspectul placut al tabletei este completat de calitatea ireprosabila a componentelor, a finisajelor si de functionarea fara repros.

Procesorul performant Quad Core, alaturi de memoria RAM de 1 GB, asigura o operativitate sporita si rularea perfecta a aplicatiilor, chiar si a jocurilor cu grafica complexa. Memoria interna de 8 GB are o capacitate suficienta pentru gazduirea jocurilor, fotografiilor, melodiilor sau fisierelor video preferate, iar aceasta poate fi extinsa cu inca 32GB prin card Micro SD.”Evolio Axis 7 HDTableta Evolio Axis 7 HD are un ecran de 7 inch la rezolutie de 1024 x 600 pixeli, camera principala de 2 MP, camera frontala de 0,3 MP, carcasa mata (cu textura anti-alunecare si antireflex), dimensiunile 192,9 x 112 x 9,3 mm si o greutate de 300 grame.

Aceasta vine bazat pe chipsetul Boxchip A33 cu procesor Cortex A7 quad-core la 1,3 GHz, 1 GB de memorie RAM DDR3, 8 GB spatiu de stocare (extindere prin card Micro SD de pana la 32 GB), placa grafica Mali 400 si sistem de operare Android 4.4 KitKat. Tableta mai include Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, modem extern 3G (optional, care se conecteaza la portul Micro USB, fiind compatibil cu modemul 3G Huawei E1750), 1x port Micro USB, 1x port jack 3,5 mm (iesire audio) si baterie Lithium de 3000 mAh cu o autonomie de functionare de 6 ore de functionare si 250 ore in modul standby.

Pachetul include: tableta, adaptor de priza, cablu USB, ghid de pornire, folie de protectie si certificat de garantie (2 ani).

Evolio Axis 7 HD este disponibila in magazinele Evolio din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara, pe site-ul evolioshop.com, si prin marii retail-eri de specialitate, iar pretul recomandat de vanzare este de 329,90 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J