Explozie a vanzarilor de calculatoare second hand!

A sosit toamna si asta inseamna ca au inceput si reducerile pentru produsele second hand, mai exact calculatoare second hand au un pret special in aceasta perioada si de aceea indrumam cititorii sa-si achizitioneze sisteme sh la cele mai mici preturi.

De ce second hand ? 

– In primul rand calculatoarele second hand au un pret mult mai mic fata de cele noi, bineinteles ca in randul sh gasim configuratii destul de bune precum dual core sau core 2 duo. Aceste configuratii depasesc cu mult gama office si le putem pune la bataie in randul celor dedicate special pentru gaming.

Beneficiez de garantie?

– Bineintele, calculatoarele sh au o garantie de 12 luni, deci fara prea multe batai de cap cand calculatorul se va strica. Plus de asta service-ul este pe viata.

Unde gasesc cele mai ieftine calculatoare second hand ?

www.pretulok.ro va pune la dispozitie cele mai ieftine calculatoare second hand, monitoare sh, sisteme complete, imprimante si multe alte periferice din gama it.

Sunt originale, sunt brand-uri ?

Toate calculatoarele sunt aduse din strainatate si sunt diverse brand-uri cum ar fi: ibm, hp, dell, fujitsu siemens, nec, acer, maxdata etc.

Asadar, indrumam toti cititorii sa nu-si fac prea multe griji chiar daca sunt sh-uri pentru ca sistemele sunt foate bune atat tehnic cat si estetic. Pachetele pc+lcd pleaca de la un pret promotional de 249 RON. Mai jos va prezentam detalii despre cel mai ieftin pachet.

Model Procesor: Athlon 1800+
Frecventa procesor (MHz): 1800 MHz
Capacitate RAM (MB): 512
Tip RAM: DDR
Video: 32
Capacitate HDD (GB): 40
Interfata HDD: IDE

+ Monitor LCD 15 inch

 

 

Toate sistemele beneficiaza de o garantie de 12 luni si vin insotite de drivere si toate accesoriile necesare functionarii sistemului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.